Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro
Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.


Total 0,00 Lei

Statueta Familie Beduini

Statueta Familie Beduini

Vezi galeria de imagini

 

Detalii

Daca doriti sa surprindeti placut la o aniversare sau la orice alt eveniment care implica oferirea de cadouri aceste statuete decorative sunt o solutie excelenta.

Totodata, avand un aer familial pot sa devina cu usurinta obiecte decorative si pentru caminul dumneavoastra. Vor da cu siguranta o impresie placuta tuturor si datorita stilului dar in acelasi timp si rafinamentului.

Statueta este realizata din polyresin, un material care are la baza diverese rasini si permite o modelare in detaliu si o rezistenta sporita a acestei statuete.

Dimensiuni: 39.3cm x 15,2cm   -  Tara de origine: Indonezia

TNT - Curier Rapid

Timpul de livrare: 24 - 48 de ore de la efectuarea comenzii oriunde pe teritoriul Romaniei (exceptie fac zilele de Sambata si Duminica cat si zilele de sarbatoare legala cand coletele nu vor putea fi livrate sau vor avea intarzieri datorate acestora - vor aparea informari pentru clienti in prealabil ). Pentru comenzile postate in cursul zilei de Vineri produsele vor putea fi livrare la adresa specificata in cursul zilei de Luni sau Marti in functie de termenul de de 24-48 de mentionat mai sus.

Tariful de transport:

17 lei - pe langa pretul produsului/produselor achizitionate.

Revendicarea coletului:

In ceea ce priveste TNT Curier Rapid livrarea coletului se va face la domiciliu specificat in detaliile comenzii. Un delegat al acestei firme va va contacta telefonic inainte de livrarea coletului. In ziua in care se va face livrarea produselor veti fi instiintat/a in cursul diminetii prin intermedul unui SMS care va contine si numarul de telefon al curierului care se va face livrarea, iar in eventualitatea in care doriti o anumita ora de livrare puteti sa luati legatura cu reprezentantul TNT prin intermediul numarului de telefon si sa ii comunicati acest lucru.

Comenzile mai mari de 250 de Ron vor beneficia de transport gratuit.

Adaugă un review

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Acordă un calificativ