Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro
Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.


Total 0,00 Lei

Politica de confidentialitate

SC Idea Plaza SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) nr. 31151.

Respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.
Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

 

Nota de informare privind protectia datelor personale

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Sc Idea Plaza SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra. Principalele date de trafic care sunt colectate pe acest website sunt: adresa de email, numele si prenumele, numar de telefon.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre.

 

Dreptul de a va modifica si stege datele detinute de IdeaPlaza.ro

 

IdeaPlaza.ro confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastra de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa ne solicitati stergerea datelor dumneavoastra oricand, prin trimiterea unui email la adresa: contact@ideaplaza.ro

 

Securitatea datelor

 

Sc Idea Plaza Srl foloseste datele cu caracter personal doar in urmatoarele situatii:

 

- in colaborarea cu serviciile de curierat pentru expediarea produselor. Numele, adresa si numarul de telefon vor fi oferite firmei de curierat in acest caz TNT pentru livrarea coletului

- in comunicarea cu dvs.

- trimiterea de newslettere si oferte speciale. Adresa de email si numele vor fi folosite de MailChimp pentru expedierea de newslettere

- informatii despre contul si statusul comenzilor

- solicitarea de review-uri pentru produsele achizitionate

 

Sc Idea Plaza Srl NU foloseste datele cu caracter personal in urmatoarele situatii:

 

- pentru operarea platilor online - Datele cu caracter personal sunt preluate si prelucrate exclusiv de operatorul de plati in cazul acsta EuPlatesc.ro

- prelucrarea platilor online. Acest aspect intra exclusiv in sarcina procesatorului de plati online

- expedierea de mesaje tip SPAM. Orice utilizator al siteului www.ideaplaza.ro poate sa renunte la abonarea la newsletter

 

Sc Idea Plaza Srl poate stoca informatii cu caracter personal pentru a avea o gestiune mai buna in relatia cu dvs. Informatiile stocate sunt: adresa de email, date de contact (nume, adresa, numar de telefon), Ip-uri si informatii despre ISP-uri (Internet Service Provider - furnizorul serviciului de internet) cookie-uri (ex: Google, Facebook, Zopim etc), browserul de internet folosit pentru navigare (google Chrome, Mozzila Firefox, Internet Explorer, etc) cat si echipamentul folosit la navigare (mobil, desktop sau tableta), data si ora la care siteului a fost vizitat, timpul petrecut in cadrul siteului cat si paginile care au fost vizualizate. Toate informatiile stocate vor fi folosite pentru statistici prin intermediul carora incercam sa inbunatatim experienta in cadrul magazinului online.

 

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, inregistrarea si autentificarea pe IdeaPlaza.ro implica o parola.

 

Feedback

 

Noi oferim posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

 

Trusted.ro

 

Anumite informații ce pot fi date cu caracter personal (prenume, adresa de email, județ) sunt transmise pe o durată limitată de timp către serviciul partener Opinii de Incredere by TRUSTED.ro, în scopul trimiterii unui mesaj în numele magazinului pentru a gestiona în mod independent opinia clienților cu privire la magazinul nostru. Părerea clienților va fi publicata pe feedback.trusted.ro. Informațiile sunt șterse automat de către sistemul serviciului partener după ce scopul a fost atins. Feedback.trusted.ro poate folosi terțe sisteme pentru trimiterea tehnică a mesajelor, astfel încăt să se asigure că acestea ajung la clienți.”

 

Modificari ale politicii de confidentialitate

 

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti prin intermediul sectiunii de Contact.