10 Feluri In Care-i Poti Spune Ca O Iubesti Fara Sa i-o Spui

Femeilor le place mult să audă declarații de dragoste. Foarte rar un simplu ”Te iubesc!” este destul, mai ales atunci când este urmat de întrebarea ”De ce?”, ”Cât de mult?”, ”Ce-ți place cel mai mult la mine?”, ”Ce simți când mă privești?”, ”Mă iubești așa cum n-ai mai iubit niciodată?”, ”Inima ta o ia razna când sunt în preajma ta?”, ”Te emoționezi când știi că ai să mă vezi?”, ”Ce te-a făcut să te îndrăgostești de mine?” etc. Așa sunt femeile, au nevoie de discuții prelungite despre sentimente, vor să ne vadă cum săpăm adânc, să vorbim de la inimă la inimă.

Vor să le spunem cât mai des ce simțim pentru ele, ce ne place, dacă ne e dor, dacă am observat că s-au tuns sau și-au făcut unghiile. Uneori ne iese și dăm răspunsul perfect, vedem asta în zâmbetul lor, în puterea unei îmbrățișări, în sclipirea aia din ochi. Dar de câte ori ne-au ieșit cuvintele potrivite pe gură? De câte ori am știut să le spunem ceva de genul: ”Însemni atât de mult pentru mine. Nu ești doar sexy și minunată, ești frumoasă de-a dreptul. Uneori uit să respir când te văd. Ești specială. Tot ce faci mi se pare adorabil. Îmi lipsești în fiecare moment în care nu ești lângă mine. Ești prima persoană la care mă gândesc ori de câte ori mi se întâmplă fie ceva rău, fie ceva bun. Atât de multă nevoie am de tine.”

Nouă, bărbaților, nu ne e ușor mereu să ne verbalizăm sentimentele, de aceea, simțiți-vă liberi să folosiți declarația de dragoste de mai sus. Mai toți am fost crescuți după moda veche în care ni s-a spus că trebuie să fim puternici, să ascundem ceea ce simțim, nicidecum să împărtășim. Nu prea înțelegem nevoia femeilor de-a fi acoperite din cap până în picioare de iubire. Noi simțim altfel, drăgălășeniile amoroase nu prea ne caracterizează. Dar asta nu înseamnă că nu merită să ne străduim să le facem fericite.

Partea frumoasă e că există metode prin care putem să le spunem cât le iubim și… fără să le spunem. Credeți sau nu, are sens, iar femeile se dau în vânt după asta. Le place să ne dăm de trei ori peste cap și să le facem pe plac, nu doar când le necăjim sau când am făcut-o de oaie, ci și așa, fără vreun motiv anume. Asta cu ”fără un motiv anume”, ascultați la noi, e cu mare efect!

 

Gesturile vorbesc uneori mai mult decât pot cuvintele să spună. De aceea ne-am gândit la câteva idei care să te ajute să menții focul aprins fără să trebuiască mereu să scormonești după declarații de dragoste pe care ți-e greu să le formulezi cu voce tare.

1. Râzi la glumele ei. Chiar dacă sunt glume nereușite sau chiar dacă le-ai auzit de zeci de ori, râsul e cel mai ușor mod de-a flata pe cineva drag.

2. Spala-i mașina și umple-i rezervorul. Atât. Simplu, nu? 🙂

3. Fă-i cadou o fotografie cu voi doi, înrămată. Uite aici câteva idei de rame foto personalizate.

4. Ascultă-i poveștile din copilărie. Dacă poți, încearcă să vindeci traumele trăite și, din când în când, îmbrățișeaz-o prelung.

5. Ține-o în brațe când vă uitați la televizor.

6. Fă-i viața mai ușoară și ajut-o cu organizarea lucrurilor prin casă. Îți recomandăm s-o surprinzi cu un cadou util, pe care dă-i-l doar așa, fără motiv:

7. A venit frigul, nu-i lăsa mâinile să îi înghețe. O mănușă pentru doi e ideea perfectă, ce mai pui că-i și foarte romantică?

8. Țineți-vă în brațe înainte de-a vă culca. Probabil că fiecare dintre voi are nevoie de spațiul lui personal atunci când doarme, ceea ce este în regulă, însă păstrați un sfert de oră înainte de somn, timp în care să fiți aproape unul de altul înainte să vă mutați pe jumătatea cealaltă de pat.

9. Atenția la detalii vorbește mereu de la sine. Să spui ”mulțumesc”, ”cu plăcere”, să-i deschizi ușa, să o ajuți să-și îmbrace haina, să o întrebi dacă vrea o cafea sau un ceai, să-i ascunzi un bilețel în buzunar ori să faci tu patul când ea e obosită. Toate astea sunt gesturi care vorbesc cel mai bine despre faptul că ea e specială pentru tine și-o iubești.

10. Sărut-o. Sărut-o mult, des, apăsat, lent, cu drag. Și treci la nivelul următor, dă-i puterea de-a spune când vrea să fie sărutată. Ia-i un clopoțel ”Ring-for-a-kiss”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *