5 accesorii pentru mașina pe care trebuie sa le ai mereu la indemana în călătorii

Daca obisnuiesti sa calatoresti mult cu masina, confortul pe care il resimti pe scaunul soferului este foarte important. Masinile moderne sunt gandite in asa fel incat sa ofere confort si siguranta, insa de multe ori nu este suficient. Exista o multime de mici inventii, pe care le poti achizitiona la sume modice si care iti pot usura viata intr-un mod cat se poate de inteligent.

Iata 5 dintre ele:

Termos Pilot. Este un accesoriu amuzant, pe care il poti avea mereu la indemana, plin cu cafea fierbinte. Acesta poate sa fie ajutorul perfect in calatoriile lungi sau in diminetile in care stai in trafic si astepti cu nerabdrare sa ajungi la munca. Il poti gasi aici: https://www.ideaplaza.ro/cadouri-pentru-barbati/termos-pilot.html

Alcooltest. Daca ai baut un pahar de alcool si nu stii sigur daca alcoolul a ramas sau nu in sange, cel mai bine este sa verifiti inainte de a o face politia rutiera. Un alcooltest este un accesoriu care te poate scuti de o multime de riscuri inutile. Poti gasi aici unul cat se poate de eficient: https://www.ideaplaza.ro/cadouri-haioase/alcooltest.html. Masoara cu precizie cantitatea de alcool din aerul respirat si poate sa isi gaseasca cu usurinta locul in torpedou.

Un suport de telefon pentru volan. Aproape toti soferii folosesc aplicatiile GPS de pe telefoane. Unele suporturi, insa, pot sa distraga atentia de la drum. Un suport de telefon pentru volan iti permite sa ai mereu ochii la drum si in acelasi timp sa poti naviga cu usurinta. In plus, un astfel de suport este fix, neexistand riscul ca telefonul sa pice.

Un organizator pentru scaun. Daca ai copii, un accesoriu de acest fel poate sa ajute la eliminarea dezordinii de pe bancheta din spate. Este un accesoriu simplu, cu multe buzunare, in care pot fi puse toate jucariile. https://www.ideaplaza.ro/cadouri-speciale/organizator-scaun-auto.html

Un vizier auto: https://www.ideaplaza.ro/cadouri-speciale/vizier-auto.html. Este o inventie pe cat de simpla pe atat de eficienta. Atunci cand soarele este mult prea puternic si nu iti permite sa conduci, protectia solara din dotarea masinii s-ar putea sa iti obstructioneze din vedere. Un vizier auto, in schimb, poate sa iti permita sa vezi drumul si in acelasi timp sa te protejeze de soare.

Lista poate sa continue. In principiu, daca simti ca ai o problema atunci cand esti la volan, cu siguranta au avut-o si altii si aproape sigur s-a inventat o solutie impotriva ei. Totul este sa fii inspirat si sa cumperi accesoriile perfecte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *