5 cadouri haioase pe care i le poti oferi de ziua lui

Barbatii tind sa copilareasca mai mult si sa se bucure foarte tare de lucrurile simple si amuzante. Tocmai de aceea, nu este chiar atat de greu sa faci un barbat fericit.Daca urmeaza sa ii oferi unui barbat un cadou de ziua lui si nu ai inspiratie, iti oferim noi 5 idei inedite, cu o mica doza de amuzament, dar si o doza practica.

De fapt, ii poti oferi aceste cadouri oricand, nu neaparat de ziua lui, deoarece va fi cat se poate de incantat.

1. Un tricou cu mesaj amuzant. Este una dintre cele mai simple si flexibile variante de cadou. Poti alege un mesaj gata scris, precum este acesta, https://www.ideaplaza.ro/tricouri-personalizate/barbati/tricou-asa-arata-un-sot-extraordinar.html sau poti sa iti pui mintea la contributie si sa creezi propriul mesaj, personalizat in functie de relatia pe care o ai cu persoana careia ii oferi cadoul.

2. Un joc de golf pentru toaleta. Atunci cand stau pe toaleta unii oameni aleg sa citeasca, altii prefera sa butoneze telefonul in timp ce altii gasesc variante inedite de a-si petrece timpul. Una dintre aceste variante este golful: https://www.ideaplaza.ro/cadouri-haioase/golf-pentru-toaleta.html. Un astfel de cadou poate sa contureze o multime de zambete si se poate dovedi si foarte util in cele mai plictisitoare momente ale vietii.

3. Un joc Jenga ceva mai special. Jenga este un joc extrem de popular, care iti pune la contributie precizia si stapanirea de sine. Acest joc Jenga ( https://www.ideaplaza.ro/cadouri-haioase/turnul-betivilor.html) ridica nivelul adrenalinei la maxim, in conditiile in care fiecare piesa din lemn obliga jucatorul sa bea sau sa dea de baut. La sfarsitul unui astfel de joc toti cei implicati vor fi mult mai bine dispusi.

4. O rola de hartie igienica Sudoku. Revenind la momentele plictisitoare ale vietii, daca stii ca persoana careia ii oferi cadoul nu este pasionata de golf, ii poti oferi o rola de hartie igienica speciala, ale carei bucati de hartie reprezinta jocuri de Sudoku. In felul acesta, mintea va fi pusa la contributie iar timpul va trece mult mai rapid. https://www.ideaplaza.ro/cadouri-haioase/hartie-igienica-sudoku.html

5. Un puzzle mecanic 3D. Asa cum am amintit, barbatii tind sa copilareasca intreaga viata. Astfel, sunt intotdeauna dispusi sa se joace si sa descopere lucruri noi. Un puzzle mecanic 3D realizat din lemn va fi extrem de indragit, in conditiile in care asamblarea lui este foarte palpitanta. Exista mai multe modele interesante, cum ar fi acesta: https://www.ideaplaza.ro/cadouri-speciale/puzzle-uri-3d/puzzle-mecanic-3d-tractor.html.

Cadoul pentru un barbat nu trebuie sa fie scump. Este suficient ca acesta sa fie inedit, sa fie amuzant si sa aiba o doza mare de unicitate. Cu siguranta, un cadou care respecta aceste criterii va genera mult mai multe motive de bucurie decat un cadou clasic, cum ar fi un parfum sau un ceas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *