5 Feluri În Care Poți Îmbunătăți Prima Impresie Pe Care O Faci Femeilor

Toți bărbații vor să fie doriți de femei, însă nu tuturor le iese. Secretele din spatele bărbaților care reușesc să atragă femei sunt simple, la îndemână și foarte ușor de îndeplinit cu puțină consecvență.

Totuși, deși mulți știm ce trebuie făcut, undeva pe drum ne plafonăm și uităm să ne mai dăm silința. Însă efortul merită, pentru că cei care reușesc să deslușească modul în care pot fi atractivi pentru sexul opus, de fapt devin atractivi pentru tot restul lumii. Iar asta, da, înseamnă o viață mai bună, un job mai bun, prieteni mai buni. Așa că ia lucrurile în serios și devin-o bărbatul care te-ai născut să fii.

Sigur că nu avem secrete care fac minuni peste noapte. Ne-am dori și noi, dar ele pur și simplu nu există. Trebuie un efort continuu, iar schimbările se văd încet.

 

5 Feluri În Care Poți Îmbunătăți Prima Impresie Pe Care O Faci Femeilor

 

1. Învață să te dichisești

Acum zece ani nu existau toate produsele pentru bărbați care există astăzi. Chiar dacă probabil că nu ești obișnuit cu produsele cosmetice, există câteva care merită să le încerci, cum ar fi o cremă de față, un mousse de păr, o pensetă. Un bărbat îngrijit va fi întotdeauna mai bine văzut și mai plăcut vizual.

 

2. Fă sport

E sănătos, te face să arăți mai bine, îți creează o stare de bună dispoziție, te face mai atrăgător. Ai numai beneficii. Femeilor (sau majorității) le plac bărbații bine făcuți, așa că ține-te de sală.

3. Invsestește în garderoba ta

Ca să arăți de un milion de dolari nu trebuie să investești un milion de dolari. Dar ai nevoie de un pic de simț fashion și un pic de stil. Dacă nu ești prea sigur cum arăți cel mai bine, cere sfatul unei prietene, iar ea cu siguranță se va pricepe să te îndrume ce haine să îți cumperi. La finalul zilei, o haină care ne șade bine nu poate decât să ne bucure. Noi îți recomandăm câteva tricouri personalizate haioase care cu siguranță vor face femeile să te observe.

4. Stai drept

O postură bună face diferența dintre un bărbat atractiv și unul neatractiv. Este de multe ori un aspect unde nu se acordă destulă atenție, dar contează mult o postură dreaptă, care răspândește încredere în sine și masculinitate. Nu asta ne dorim cu toții?

Să nu-ți fie rușine să exersezi în oglindă posturi ale corpului, astfel încât să obții o poziție cât mai relaxată și mai naturală.

 

5. Lucrează la skill-urile tale de comunicare

Orice femeie trebuie impresionată și prin vorbe. Învață cum să-i vorbești unei femei într-o manieră care s-o încânte, s-o facă să râdă, să roșească. Învață să o faci să se simtă specială și dorită.

Și să știi că nu e vorba doar de lucrurile pe care le spui, care trebuie să fie geniale și amuzante, ci e vorba și de tonul vocii, de intonație. Citește din când în când cu voce tare ziarul și cizelează-ți intonația.

Dacă vrei să atragi atenția femeilor, nu uita că trebuie să fii încrezător, să emani pozitivitate și fericire. Fiecare femeie atunci când te vede, înainte de-a putea zice ceva, ea deja s-a hotărât dacă vrea să vorbească sau nu cu tine. Sperăm că te-am pus pe gânduri și-ai să aplici câteva din sfaturile care ți se vor potrivi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *