5 Moduri În Care Îl Vei Face Să Te Observe

Poate ai pus deja ochii pe cineva sau poate doar vrei să ieși în oraș și ești deschisă la noi interacțiuni. Indiferent care e cazul tău, sfaturile noastre se aplică și-ai să vezi, că dacă le pui în aplicare, n-ai cum să greșești.

 

1. Fii prezentă

Dacă vrei ca un bărbat să te observe, nu sta cu ochii în telefon. Privește în jur, fii atentă la conversațiile care se întâmplă la masa ta, privește și joacă-te cu paharul din care bei, încearcă să-i prinzi privirea pentru o clipă. Un om care e concentrat pe telefonul lui foarte rar va fi observat de către cei din jur pentru că, psihologic vorbind, suntem obișnuiți să sărim cu privirea oamenii conectați la tehnologie, fiind un lucru care se întâmplă atât de des în jurul nostru.

 

 

2. Nu juca ”hard to get”

Bărbaților le plac femeile stăpâne pe ele, care sunt echilibrate și știu ce vor. Dacă îți joci cărțile ca și cum ai fi neinteresată, indisponibilă și fără chef, ei vor înțelege exact acest mesaj. Nu fi rigidă și ”high-maintenance”, cum zice americanul. E mai ușor să atragi atenția unui bărbat atunci când ești deschisă la interacțiune și dai semne că ești disponibilă. Vei putea lua mai târziu decizia dacă îți place sau nu persoana respectivă, după ce prima interacțiune s-a petrecut.

 

3. Lasă garda jos

Poate că ai avut parte de relații urâte, de prime întâlniri dubioase sau de blind date-uri dezastruase. Însă asta nu înseamnă că așa va fi și acum, pentru că nu toți bărbații sunt la fel. Un alt sfat pe care ți-l putem da e să nu povestești despre fostele tale experiențe. Sub nicio formă. Este timp de astfel de destăinuiri în momentele în care vă veți fi apropiat mai mult, dacă asta se va întâmpla.

 

4. Alege o vestimentație care să-i fure privirea

Conteaza foarte mult cum ești îmbrăcată când ieși la agățat. Încearcă o vestimentație care este provocatoare, fără să te arate disperată. Nu încerca prea mult, căci asta se observă imediat. Dacă ești în pană de idei, să știi că n-ai cum să greșești cu o pereche de blugi strâmți, un tricou și niște pantofi cu toc înalt. Îți recomandăm chiar un tricou cu mesaj personalizat, care să fie nici vulgar, nici cuminte, undeva între. Noi îți sugerăm:

 

5. Fii veselă și deschisă la nou

Atitudinea va fi întotdeauna cel mai sexi lucru pe care îl poți purta. Un om vesel, bine dispus, optimist și plin de prospețime va atrage mereu privirile celor din jur. Și, nu uita, povestioarele și glumele fac conversațiile mai bune, lasă pe mai târziu împărtășirile prea intime, surplusul de informație despre tine, căci nu e momentul acum, la prima interacțiune. Acum trebuie doar să vă bucurați de ceea ce vorbiți și de faptul că vă puteți uita necontenit unul la altul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *