7 Motive Pentru Care Barbatii Stau Atat De Mult In Baie

Bărbatul tău dispare deseori în baie și stă o veșnicie, nu-i așa? Sigur te-ai întrebat ce-o fi făcând și cu ce își umple timpul, l-ai și iscodit, dar n-a știut să te lămurească exact. Încercăm noi să-ți dăm câteva răspunsuri și, ai să fii surprinsă, suntem siguri că se vor potrivi toate.

 

7 Motive Pentru Care Barbatii Stau Atat De Mult In Baie

1. Se aranjează. Chiar dacă nu ar recunoaște, îi place să se moțeze, să se pieptene, să-și caute partea fotogenică a feței, să se radă, să-și vorbească în oglindă, să-și stoarcă coșuri și alte tabieturi, de care are nevoie ca să se simtă bine în pielea lui.

2. Nu citește, n-ai să găsești niciodată cărți în baia unui bărbat. Găsești reviste cu arme albe, cu chestii de pescuit sau un Playboy.

3. Mai are peste 1% baterie la telefon. Dacă e un bărbat foarte ocupat, atunci timpul pe care îl petrece la toaletă este timpul lui și va încerca să-l folosească cât mai plăcut, uitându-se la videoclipuri, stând pe Facebook sau citind articole care mai de care mai captivante.

4. Trage un pui de somn. Serios, chiar nu glumim. Mulți bărbați au recunoscut că dorm în liniștea băii, stând confortabil pe veceu (totuși, cât de comfortabil poți sta?).

5. Încă nu i-au amorțit picioarele. Urmărește-l cum își târâie călcâiele după ce iese din baie. Nici el nu știe de ce a stat atât de mult. Nu și-a dat seama cât timp a trecut. De parcă atunci când a închis ușa de la baie a călcat într-o altă dimensiune în care totul e diferit, un fel de efect al faianței combinată cu lumina de neon. Altă explicație noi n-am găsit.

6. Pur și simplu stă. Stă și privește în gol. Uneori dă drumul la duș și plânge. Nu putem băga mâna în foc că punctul acesta e valabil și pentru bărbatul tău, dar știm că se mai întâmplă.

7. Se joacă cu lucrurile tale. Și el se întreabă de ce petreci atât de mult timp în baie, așa că va da iama în toate cremele, loțiunile, șampoanele, măștile și rujurile. De multe ori va sta și cinci minute să citească o etichetă cu informații care nu-i vor folosi niciodată, la nimic. Dacă are o fire curioasă, probabil va fi plăcut surprins de mirosurile pe care și le poate întinde pe obraji, pe mâini, pe genunchi?

Dacă nu vrei să-ți mai atingă lucrurile, te sfătuim să-l surprinzi cu câteva cadouri care sigur îl vor ține ocupat și nu-și va mai băga nasul (și degetele!) în cremele tale scumpe. Fă-i o surpriză și arată-i că-l accepți așa cum este și că nu te vei mai supăra pentru că uită să mai iasă din baie. Îți recomandăm:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *