8 ani de IdeaPlaza.ro

Maine (14 Ianuarie 2017) se implinesc 8 ani de zile de cand a “prins viata” magazinul online de cadouri IdeaPlaza.ro.

Anul 2016 a fost un an de consolidare pe toate planurile. Am achizitionat mai multe aparate profesionale, printre care si o noua imprimanta speciala pentru obiecte vestimentare.

De asemenea designerii nostrii au creat zeci si zeci de modele noi de design pentru obiectele vestimentare comercializate de magazinul nostru online (tricouri, hanorace, maieuri etc) cu specific de sarbatori:

Am adus sute de noi cadouri haioase si inedite pentru barbati, femei cat si pentru copii.

Cele 17 modele diferite de puzzle mecanic 3D de la Ugears au fost foarte apreciate atata de barbati cat si de copii. Pe langa emotia si entuziasmul de a cosntrui un puzzle de la 0, aceste puzzle-uri 3D ofera ceva unic si anume posibilitatea de a putea folosi puzzle-ul gata asamblat in diferite scopuri. De exemplu puzzle-ul mecanic 3D seif poate fi folosit drept… un seif pentru obiecte mici atat acasa cat si la locul de munca.

O alta gama unde am adus multe lucruri noi, haioase si foarte practice sunt obiecte din categoria Casa si Gradina. In acesta categorie veti gasi o multime de lucruri care va pot ajuta in multe situatii dar de care nu ati auzit niciodata sau nici macar nu v-ati gandit ca ar putea exista.

Desi categoria de cadouri personalizate a existat inca de la inceput de tot, ne bucuram sa vedem ca pe parcursul celor 8 ani de IdeaPlaza.ro am reusit sa aducem noi si noi categorii care pe langa ca sunt apreciate de clientii nostrii, se dezvolta intr-un ritm din ce in ce mai alert.

In ultimul an echipa IdeaPlaza.ro s-a marit asa ca anul 2017 va fi un an de evolutie in care vrem sa atingem un obiectiv propus inca de acum cativa ani si anume: sa devenim magazinul online de cadouri nr. 1 in Romania.

Pe acesta cale vrem sa multumim in parte tuturor celor aproape 30.000 de clienti care ne-au trecut pragul in acesti ani si va promitem ca ne vom da tot interesul pentru a mentine standardul de calitate si seriozitate cu care v-am obisnuit in toti acesti ani.

In perioada: 14 – 15 Ianuarie 2017 avem o reducere de 8% pentru orice comanda efectuata in cadrul magazinului online Ideaplaza.ro

Pentru a beneficia de aceasta reducere de 8% trebuie sa utilizati urmatorul COD de Discount: ideaplaza8ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *