Accesorii inedite pentru iubitorii de bere, care iti arata ca oamenii sunt foarte inventivi

Berea este una dintre cele mai naturale bauturi alcoolice, produsa de mai bine de 6000 de ani. Obtinuta prin fermentarea, cu ingrediente foarte simple precum drojdia de bere, maltul, hameiul si apa, aceasta bautura a castigat inimile a miliarde de oameni.

Exista anumite legende conform carora societatea a evoluat datorita berii. Poate ca nu este asa, insa ceea ce este cert este ca berea este prezenta astazi in absolut toate societatile moderne si are sute de retete, care mai de care mai interesante.

Lucruri foarte interesante despre bere

De-a lungul timpului, acest lichid amarui a dat nastere unor povesti deosebite. Printre cele mai interesante se numara urmatoarele:

  • Faraonii erau mari bautori de bere. De fapt, aceasta licoare era extrem de populara in Egiptul Antic si a fost subiectul primei impozitari pe alcool. Cleopatra a fost cea care a impus o taxa pe bere, pentru a putea sustine financiar constructia piramidelor.
  • Cezar era si el un mare bautor de bere. Desi in civilizatia romana berea era considerata o bautura a saracilor, Iulius Cezar era un mare iubitor al bauturii.
  • In medicina romana din antichitate, berea era recomandata de medici. Numeroase tratate de medicina recomandau berea pentru vindecarea diverselor boli ale vremii. Era recomandata inclusiv femeilor care alaptau.
  • In Evul Mediu, calugarii au devenit cei mai mari producatori de bere. Acestia o foloseau pe post de aliment datorita ingredientelor sale naturale, consumand-o mai ales in perioada postului.

Accesorii inedite pentru iubitorii de bere

Ajungand pe repede inainte in zilele noastre, descoperim o cultura a berii extrem de bine dezvoltata. Exista mii de fabrici si fabricute de bere, care mai de care mai interesante si exista oameni care se ocupa cu degustarea bauturii.

De asemenea, in mai toata lumea au loc festivaluri ale berii si concursuri ale caror eroine principale sunt halbele reci.

Intr-o lume in care berea este atat de importanta, este firesc sa apara tot felul de accesorii interesante, care sa faca viata bautorului mai usoara, sau sa aduca un zambet larg pe fete. Iata cateva dintre cele mai interesante astfel de accesorii:

  • Protectie pentru bautori. Daca vrei sa te bucuri la maxim de bere, insa in acelasi timp doresti sa iti folosesti mainile pentru a intoarce gratarul sau a face alte activitati, exista accesoriul perfect: protectia pentru bautori. Acesta este compus dintr-o casca de protectie si un dozator care furnizeaza lichidul magic prinr-un pai lung din plastic. https://www.ideaplaza.ro/cadouri-pentru-barbati/protectie-pentru-bautori.html
Protectie pentru bautori
Centura de bere
Ochelari Party
  • Halba mereu rece. Berea are un singur defect: se incalzeste. Tocmai din acest motiv iti recomandam aceasta cana cu pereti dubli, care mentine lichidul rece pentru un timpmai indelungat. Legenda spune ca este o cana care ramane mereu rece, insa nu a existat pana acum vreun bautor care sa tina berea in cana mai mult de cateva minute.

Ce lucruri interesante mai stii despre bere si ce accesorii inedite ai mai descoperit? Impartaseste-le cu noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *