Cum sa petreci o zi frumoasa la un picnic in natura

Vara a pus stapanire de putina vreme pe meleagurile noastre cu autoritate asa ca sfarsitul de saptamana este asteptat de la cel mic pana la mare pentru o evadare la un picnic in natura.

Prima data cand ne gandim sa iesim cu familia sau prietenii la iarba verde sau la un picnic in natura ne gandim imediat ce bunatati vom pune pe gratar, cu bautura magica vom alege pentru gratare si cum ne vom distra alaturi de cei dragi in jurul focului.

Daca la partea cu mancarea si bautura suntem sigur ca nu sunt foarte mari probleme, la partea cu distractia ne-am gandit sa va dam o mana de ajutor si sa va facem cateva propuneri.

Cel mai popular, simplu si usor de transportat joc pentru o iesire in natura si nu numai este un set de carti de joc. Noi va propunem ceva mai deosebit si anume: un set de carti de joc personalizate cu imaginile primite de la voi. Pentru pasionatii de poker, un set de poker cu 4 fisicuri a cate 40 de chipsuri fiecare avand fiecare o culoare diferita, va transforme iesirea in natura cu prietenii intr-un adevarat turneu de poker.

Pentru cei care vor sa faca un pic de miscare le propunem sa fie cu ochii pe un frisbee personalizat. Frisbee-ul este realizat in intregime realizat dintr-un material sintetic de culoarea alb, are un cerc metalic care il tine intins iar personalizarea frisbee-ului se face prin procesul de sublimare. Daca esti pasionat de sah atunci trebuie sa ai la tine un sah magnetic mititel si practic. Acest sah magnetic poate sa fie purtat cu usurinta chiar si intr-un buzunar datorita dimensiunilor sale foarte reduse.

Daca iesi la un picnic in natura trebuie sa ai la tine obligatoriu si pahare sau cani. O cana neagra personalizata te poate ajuta in aceasta situatie mai ales ca pe aceasta cana realizata din ceramica neagra tratata cu un lac special, se poate imprima o imagine sau un text ales de tine. Daca vei dori sa bei ceva fierbinte sau cald la acesta iesire la iarba verde, iti recomandam o cana termosensibila personalizata. Chiar dca la o prima vedere pare aceasta cana termosensibila pare o cana normala, in momentul in care temperatura continutului creste datorita unui lichid cald care este introdus in ea (cafea, ceai etc) imaginea aleasa de tine va aparea de dupa culoarea incetosata a acesteia.

Pentru cei majori dintre voi care sunt pasionati de jocuri si de licoarea lui Bachus in acelasi timp, va propunem 2 jocuri captivante: X si 0 cu halbe mici si joc nu te supara frate. Ambele jocuri presupune o distractie si un mod placut de a savura fiecare pedeapsa in parte cu prietenii sau familia.

Fumatorii trebuie sa apreciaze si sa mentina curatenia in natura asa ca folosind o scrumiera ecologica au posibilitatea sa fumeze intr-un stil ecologic in mijlocul naturii. Scrumiera ecologica este realizata numai din plastic insa principiul de functionare este stingerea tigarii prin insuficienta oxigenului. Concret, o tigara introdusa prin orificiul scrumierei se va stinge intr-o scurta perioada de timp datorita insuficientei oxigenului.

Acestea fiind spune, nu uitati sa va luati un rucsac personalizat in care sa aruncati cele necesare pentru un picnic in natura, sa aveti vreme buna, lemne de foc si multa voie buna!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *