De Ziua Internationala a Barbatului, Surprinde-ti Jumatatea Cu Ceva Sexy!

banner-ideaplaza-blog-ziua-internationala-a-barbatului-noiembrie-2016

Ziua internationala a barbatului a fost sarbatorita pentru prima data in data de 7 Februarie 1992. Aceasta sarbatoare a aparut pentru a pune un mai mare accent asupra sanatatii  barbatilor si baietilor de peste tot, pentru a imbunatati relatiilor dintre sexe si de a prezenta modele masculine care sunt demne de urmat.

Aceasta zi este sarbatorita an de an peste tot in lume, in peste 70 de tari si teritorii.

Sambata, 19 Noiembrie 2016, de Ziua Internationala a Barbatului incearca sa iti surprinzi jumatate cu ceva original si sexy in acelasi timp. Mai jos ai 5 idei de cadouri sexy pe care le gasesti in cadrul magazinului online IdeaPlaza.ro:

 

5 idei de cadouri sexy de la IdeaPlaza.ro

1. Funda Sexy Pentru Femei – daca vrei cu adevarat sa il lasi fara cuvinte pe iubitul tau cu ocazia zilei barbatului, atunci trebuie sa devi un cadou pentru el si… astfel ai nevoie de o funda. Cu acesta funda sexy ii vei capta toata atentia in cel mai scurt timp posibil.

2. Cana San – ce poate sa fie mai placut decat sa bei o cafea dimineata la prima ora. Daca aceasta cana ar avea forma unui san in mod sigur ca nu se va supara nici un barbat asa ca o cana in forma de san este un cadou pe cat de sexy pe atat de practic.

3. Sort de Bucatarie Erotic – orice barbat apreciaza cand iubita lui ii pregateste o mancare calda. Data viitoare cand sort-de-bucatarie-erotic_2faci masa nu uita sa iti iei pe tine un sort de bucatarie sexy si astfel atentia jumatatii tale va fi mutata de la mancare la ….tine.

4. Scrumiera cu Sani – pentru fumatori scrumiera este un obiecte care nu poate sa lipseasca nici de acasa nici de la locul de munca. Acesta scrumiera cu sani este exact genul de scrumiera preferata de barbati: este incapatoare ca sa poti sta la povesti, are un mesaj haios si nu in ultimul rand… are forma originala si haioasa

5. Ceas De Perete Kamasutra – timpul trece repede dar amintirile raman. Cu ajutorul acestui ceas  de perete Kamasutra, timpul va trece in mod diferit. Pe langa faptul ca iti va starni un zambet de fiecare data cand vei dori sa vezi cat este ora, ceasul este unul practic… din mai multe puncte de vedere.

Daca ti cu adevarat la iubitul tau, atunci nu vei lasa sa treaca acesta zi internationala a barbatului sa treaca fara ca sa ii demonstrezi iubirea ta fata de el. Incearca sa il surprinzi intr-un mod placut si original, pentru ca astfel relatia voastra va avea numai de castigat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *