Noi Modele de Puzzle-uri Mecanice 3D de la Ugears

Din pacate zilele frumoasa si calde de vara in care aveam lumina pana seara tarziu s-au dus si am intrat (destul de brusc) in plina toamna cu ploile si frigul specific. Cand este frig afara, parca nu iti vine sa mai iesi din casa, nici macar sa cumperi o paine sau sa duci cosul de gunoi.

Daca ploaia si vantul de afara te indeamna sa stai cea mai mare parte a timpului in casa, atunci trebuie sa iti gasesti activitati cu care “sa iti pierzi timpul” prin casa, intr-un mod cat mai placut si mai interesant.

banner-ideaplaza-blog-ugears-septembrie-2016-min

Noile modele de puzzle-urile mecanice 3D de la Ugears sunt acele puzzle-uri care sunt pe cat de ingenioase si complexe, pe atat de fascinante in momentul cand sunt complet asamblate. Puzzle-urile 3D de la Ugears sunt adresate atat pentru copii cat si pentru barbati.

Se stie ca aproape orice barbat este pasionat de lucruri care se pot monta (sau demonta), asambla si construi in general, inca de cand este un copil de cativa anisori. Din acest motiv (si nu numai) un puzzle 3D mecanic va fi un cadou pe cat de elegant, pe atat de practic si captivant de la stadiul de constructie pana la macheta finalizata.

In momentul de fata in cadrul magazinului online IdeaPlaza se gasesc 13 modele diferite de puzzle-uri mecanice 3D de la Ugears.  

Cele mai noi modele din acesta colectie sunt: puzzle-ul mecanic 3D in forma de locomotiva, puzzle-ul 3D in forma de peron si puzzle-ul mecanic 3D sine cu bariere. Pentru puzzle-ul 3D peron si locomotiva se ofera transport gratuit oriunde in Romania prin serviciile de curierat rapid cu livrare in doar 24-48 de ore.

Puzzle-ul mecanic 3D locomotiva are 443 de bucati separate care trebuie asamblate in asa fel incat rezultatul final va fi o frumoasa locomotiva care are in pachet inclusiv un vagon si sinele pe care va merge acesta locomotiva.

Puzzle-ul mecanic 3D peron are 196 de piese separate care dupa ce vor fi asamblate conform instructiunilor din pachet, vor da nastere unui peron autentic. Acest puzzle este intruchiparea perfecta a unei statii de tren autentice in miniatura si are in pacget o multime de elemente specifice unui peron in toata regula: bancuta, scari, gard, piloni de sustinere si alte elemente specifice.

Puzzle-ul mecanic 3D sine cu bariera este, asa cum ii este si numele, format dintr-o sina care are 2 bariere. In acest pachet veti gasi 200 de bucati de lemn atent slefuit care dupa ce vor fi asamblate conform instructiunilor din pacget vor da nastere unei sine cu bariere si semne de circulatie in miniatura.

Toate cele 3 puzzle-uri mecanice 3D de mai sus si anume: locomotiva, peronul si sinele cu bariere pot sa fie combinate intr-un mare puzzle 3D care vor crea o atmosfera si un peisaj deosebit atata la birou cat si acasa. Cele 3 puzzle-ul se pot combina de minune si astfel locomotiva cu vagonul din dotare poate sa treaca linistita pe sine fiind protejata de bariere si sa opreasca in fata peronului de unde va lua calatorii de pe peronul garii.

Daca esti in cautarea unui cadou pentru un copil sau un barbat care sa le starneasca interesul de a construi, dar care sa arate si bine de indata ce este gata montata macheta, atat pe biroul de acasa sau de la locul de munca, nu uita sa te uiti peste cele mai noi modele de puzzle-uri mecanice 3D de la Ugears.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *