Noi Modele si Culori de Maieuri Personalizate disponibile pe IdeaPlaza.ro

banner ideaplaza blog culori noi maieuri

Cand vine luna Iunie este clar ca vine si vara. Cand vorbim de vara, automat ne gandim la temperaturi ridicate, piscina, mare, tricou, concediu, bronz, bikini si multa distractie.

Vara este anotimpul cand ne imbracam cat mai sumar si cat mai comod. Tricourile si maieurile sunt la mare cautare atat cele de barbati cat si cele de femei.

Pe langa tricourile personalizate, incepand din acest an, in cadrul magazinului online IdeaPlaza.ro puteti gasi si maieuri personalizate atat pentru barbati cat si pentru femei.

Pentru a putea personaliza un maieu de femei de exemplu, trebuie mai intai sa intrati in categoria de tricouri si maieuri de femei dupa care sa selectati un model de design pe care doriti sa il imprimam. Dupa ce ati selectat designul dorit, aveti posibilitatea sa alegeti:

  • tipul: barbati sau femei,
  • modelul de obiect vestimentar dorit: tricou, maieu sau hanorac,
  • marimea obiectului vestimenar: S, M, L, XL sau XXL
  • culorile dorite atat pentru obiectul vestimentar cat si cu ce culori sa fie imprimat modelul ales (acolo unde se poate alege aceste culori).

Sunt anumite modele (foarte putine la numar) la care nu se poate imprima designul pe maieu deoarece este prea mare si nu arata bine.

Se poate alege din cele peste 350 de modele de design diferite, care se pot imprima fie pe un  tricou, fie pe un maieu de femei. De asemenea se poate alege din cele 8 culori diferite de maieuri pentru femei: alb, rosu, negru, roz, fuchsia, lime green, ocean green sau turquoise si din cele 9 culori diferite de tricouri pentru femei: alb, rosu, bleumarin, verde, negru, albastru, roz, moz sau galben.

Calitatea maieurilor cat si a tricourilor personalizate sunt premium, fiind 100% din bumbac. Maieurile sunt marca Roly iar tricourile sunt marca Sols.

Pe langa faptul ca un maieu sau un tricou se poate personaliza si comanda in doar cateva minute, durata in care acestea ajung la dumneavoastra este de doar 24 – 48 ore lucratoare prin intermediul serviciilor de curierat rapid.

Daca vrei sa fi diferit(a) in acesta vara, personalizeaza-ti un maieu, alegand din sutele de modele disponibile din cadrul magazinului online IdeaPlaza.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *