Nou la IdeaPlaza.ro – Bijuterii de Argint cu Cristale Swarovski

Orice femeie este frumoasa prin felul ei de a fi. O femeie care se ingrijeste si este atenta la partea vestimentara devine o femeie care este imposibil sa nu fie apreciata de cei din jurul ei.

In momentul in care o femeie se gandeste sa adobte un stil de vestimentatie elegant si sa iasa la o cina in oras cu iubitul, la o intalnire de afaceri sau la o piesa de teatru cu familia, se gandeste imediat ce bijuterii sa asorteze cu imbracamintea pe care o poarta.

banner ideaplaza blog bijuterii

In cadrul magazinului online IdeaPlaza.ro veti putea gasi incepand din acesta luna o gama diversificata de bijuterii de argint cu cristale Swarovski. In momentul de fata sunt 3 categorii de bijuterii de argint: cercei, pandantive si seturi de bijuterii.

Toate aceste bijuterii sunt confectionate din argint 925 si au in componenta cel putin o piatra Swarovski. Toate bijuteriile vin intr-o cutie de bijuterii si au un certificat care confirma autenticitatea cristalelor Swarovski precum si calitatea argintului 925. Toate aceste bijuterii de argint sunt realizate de catre partenerii nostrii de la Chic Bijoux.

In cadrul noii categorii de bijuterii de pe IdeaPlaza.ro veti gasi o gama larga de culori si forme pentru cercei, pandantive si seturi de cercei cu pandantive.

Pe langa calitatea tuturor bijuteriilor oferite avem si preturi competitive la toate aceste noi modele de bijuterii. Raportul calitate-pret este mai mult decat accesibil pentru toate modele de cercei si pandantive. Ca si exemplu, costul unei perechi de cercei porneste de la 64 lei, costul unui pandantiv incepe de la 45 lei iar costul unui set de cercei si pandantiv incepe de la doar 59 lei.

Puteti sa alegeti dintr-o gama diversa de culori atat pentru cercei cat si pentru pandantive: albastru, alb dove, coral, marsala, verde, auriu, maroniu, gri, liliac, roz, negru antracit, curcubeu, cristalin etc. Atat cerceii cat si pandantivele pot sa aiba de la un cristal Swarovski pana la 6 cristale Swarovski, in functie de modelul ales.

In cadrul categoriei de seturi de cercei si pandantive din argint cu cristale Swarovski veti putea alege din peste 35 de seturi care contin cate un pandantiv si o pereche de cercei care au aceeasi forma si culoare / culori a cristalului / cristalelor Swarovski pe care le contin.

Sunt anumite seturi de bijuterii care au transport gratuit, ca de exemplu: set de cercei si pandantiv floare liliac, pentru ca valoarea acestora depaseste pragul de 150 lei. De asemenea daca se face o comanda care contine 2 sau 3 seturi de cercei sau pandantive care au o valoare de minim 150 lei, veti beneficia de transport gratuit indiferent de localitatea de livrare din Romania.

Orice femeie apreciaza o bijuterie frumoasa asa ca daca vrei sa faci un cadou elegant si de efect, nu ezita sa analizezi cele mai noi bijuterii de argint cu cristale Swarovski comercializate de magazinul online IdeaPlaza.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *