O noua Idee…

A aparut o noua sursa de informare sau mai exact un nou mod de a face legatura intre produsele oferite de magazinul online de cadouri IdeaPlaza.ro. Ce inseamna asta? Oriunde veti vedea acest semn o-noua-idee1 veti gasi o leagatura catre un alt produs care se poate asorta cu cadoul pe care tocmai l-ati ales.

Mai exact, inceputul acestei “idei” a pornit in momentul in care printre cadourile aflate deja in stocul magazinului au aparut si o serie de modele de pungi dedicate exclusiv cadourilor si oferiri acestora intr-un mod mai elegant. Ne-am gandit cum ar putea afla poteantialii doritori de asemenea pungi de existenta lor in paginile magazinului nostru. Atunci am realizat ca un mod de informare atractiv ar putea sa ne ajute. Si in acest fel a luat fiinta aceasta sursa de informare care credem noi ca va deveni din ce in ce mai utila.

Si cum se transforma intr-o sursa de informare viabila? Ramanem tot la exemplul pungilor de cadouri si va spunem ca o sa remarcati la fiecare produs care s-ar putea oferi intr-o asemenea punga acest mesaj insotit de un link care va va duce exact catre categoria in care o sa gasiti aceste produse. In acest fel veti reusi ca, cadoul care tocmai l-ati ales sa il asortati cu cea mai potrivita punga pentru cadouri fiind diponibile o multime de modele.

Tot in cadrul acestui tip de informare sau mai exact de legatura s-au strecurat si alte produse dar pe care o sa va invitam sa le descoperiti dumneavoastra. Pe viitor vom incerca sa imbunatatim aceasta sectiune si o vom transforma intr-o adevarata legatura intre potentialele produse compatibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *