Recomandari de Concediu de la IdeaPlaza.ro

25-August-2016Cand afara este vreme frumoasa si se apropie un sfarsit de saptamana sau avem cateva zile de concediu, ne gandim imediat unde am putea sa mergem cu familia sau prietenii sa vizitam locurile noi si interesante, dar sa fie cat mai aproape de casa noastra.

Incepand cu luna August am inceput sa postam pe pagina noastra de Facebook IdeaPlaza.ro, o serie de imagini cu cele mai interesante si apreciate locuri care pot sa fie vizitate in Romania.

Pana in prezent au fost postate urmatoarele locatii pe care vi le recomandam cu mare placere:

 

 

 

Romania este o tara frumoasa care are o multime de locuri frumoase care pot sa fie vizitate. Indiferent ca iti place sa mergi intr-o zona montana, pe malul unui lac sau rau, in Delta Dunarii sau la Marea Neagra, oriunde vei vedea un peisaj care te va ajuta sa te deconectezi si sa te relaxezi imediat.

Daca vrei sa iesi cu familia sau prietenii intr-un weekend intr-o locatie noua si nu ai un buget prea mare, ai o gramada de locuri pe care le poti vizita chiar din judetul tau sau dintr-un judet aproape de tine.

Dintre toate locurile frumoase ale tarii noastre am ales atat locuri care sunt cunoscute ca de exemplu: Delta Dunarii, Salina de la Turda sau Soseaua Transalpina, cat si locuri care sunt mai putin cunoscute ca de exemplu: Laguna Albastra, Lacul Ochiul Beiului sau Pestera Ialomicioarei.

In urmatoarele saptamani vei gasi pe pagina de Facebook IdeaPlaza zeci de locati noi din toate colturile tarii. Daca vrei sa afli aceste noi recomandari de concediu de la IdeaPlaza.ro trebuie doar sa dai un like paginii de Facebook Ideaplaza si sa ne urmaresti cat de des posibil.

Nu uita sa dai un like sau un share la locatiile care iti plac cel mai mult ca sa le dai o idee de concediu sau de iesit la sfarsit de saptamana si prietenilor tai de pe Facebook.

Daca ai vreo locatie in care ai fost si vrei sa ne-o spui si noua, asteptam comentariul tau mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *