Surprinde cu un Cadou inedit de Sf. Mihail si Gavriil

banner-ideaplaza-blog-cadouri-sf-mihail-si-gavriil-noiembrie-2016

In fiecare an, in data de 8 Noiembrie toti romanii ii celebreaza pe Sfintii Mihail si Gavriil. Acesti doi arhangheli sunt celebrati in aceeasi zi cu toti ceilalti arhanghelii si ingerii la un loc. Arhanghelii Mihail si Gavriil sunt de asemenea si patronii spirituali ai Jandarmeriei Romane.

Cele mai cunoscute derivate de la numele de Mihail si Gavriil sunt: Mihai, Mihaela, Mihaiela, Mihaita, Mihnea, Mihaila, Mihalcea, Mihalache, Gabriela, Gabriel, Gabi, Gabita sau Gavrila.

In acest an, incearca sa iti surprinzi prietenii sau rudele care au onomastica cu ocazia zilei Sfintilor Mihail si Gavriil cu un cadou inedit si original.

In cadrul magazinului IdeaPlaza.ro vei gasi peste 2000 de cadouri dintre cele mai diverse: de la o clasica vedere personalizata care costa doar 5 lei pana la elegantul ceas regizor premium care este la un pret de 358 lei si are transportul gratuit in orice localitate din Romania.

 

Mai jos gasiti cateva recomandari de produse in functie de preturi

1. 5 – 50 lei

2. 50 – 100 lei

3. 100 – 150 lei

4. 150 – 200 lei

5. 200 lei – 300 lei

Indiferent asupra carui cadou va hotarati, important este ca in data de 8 Noiembrie sa nu uitati sa le ziceti macar un “La multi ani!” tuturor celor dragi voua, care poarta numele Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *