Tricouri si Maieuri Personalizate pentru Sfintii Petru si Pavel

banner ideaplaza blog sfintii petru si pavel

Vine vara bine-mi pare, in dulap am un tricou personalizat nou pentru a putea merge la mare.

Daca esti unul dintre cei aproximativ jumatate de milion de romani care au prenumele de Petru, Pavel sau un alt diminutiv al acestor 2 Sfinti… ti-am pregatit o surpriza.

Cele 2 noi modele de tricouri personalizate extraordinare pe care scrie: “Asa arata un Petru extraordinar” si “Asa arata un Pavel extraordinar” sunt pe cat de haioase, pe atat de personalizabile. Ai nu mai putin de  8 culori diferite de tricouri pentru baieti si 9 culori diferite de tricouri pentru fete din care poti sa alegi si 10 culori din care poti sa alegi ce culoare sa aiba textul si desenul care va fi tiparit pe tricouri.

De asemenea aceste doua noi modele de design dedicate zilei de 29 Iunie (miercuri) cand ii serbam pe Sfintii Petru si Pavel, pot sa fie printate si pe un maieu sau pe un hanorac. Daca pentru barbati avem momentan 4 culori de maieuri din care se pot alege, pentru femei avem nu mai putin de 8 culori de maieuri diferite. Dintre noile culori de maieuri pentru femei disponibile pe IdeaPlaza.ro va recomandam: roz, fuchsia, lime green, ocean green sau turquoise.

Tricourile si maieurile sunt 100% din bumbac iar calitatea imprimeului este la cele mai inalte standarde, fiind imprimare direct in tesatura si este la nivel de calitate foto.

Astfel, daca ai vreun prieten, prietena sau o ruda din familia ta care are numele de Petru, Pavel, Paula, Petronela, Petruta, Paulina etc si vrei sa ii faci un mic cadou deosebit si practic in acelasi timp, iti recomandam aceste noi tricouri extraordinare si personalizabile.

Nu uita sa le zici Miercuri (29 Iunie) celor care isi serbeaza ziua de nume un “La multi ani!”, asa cum facem noi in aceste randuri de articol, in numele intregii echipe IdeaPlaza.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *