Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro
Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro

X - O

Cod produs: JOC 2

X - O

Vezi galeria de imagini

 

Detalii

Toata lumea cunoaste acest vechi dar totodata popular joc, care ne-a animat copilaria. Regulile jocului a ramas aceeasi insa acum creionul si pixul s-au schimbat cu pahare de shot.

Pentru cei care nu stiu regulile modul prin care poti sa iti invingi adversarul este creand o linie complect verticala, orizontala sau diagonala cu pahare de acelasi fel. Reguli prin care paharele pline sa fie golite pot fi create pe loc de cei doi jucatori, posbilitatile fiind foarte numeroase in final ajungandu-se la...buna dispozitie.

Jocul este realizat integral din sticla si vine ambalat intr-o cutie de carton cu maner din material plastic.

Dimensiune tabla de joc: 20 cm x 20 cm - Tara de origine: China

 

GLS - Curier Rapid

Timpul de livrare: 24 - 48 de ore de la efectuarea comenzii oriunde pe teritoriul Romaniei (exceptie fac zilele de Sambata si Duminica cat si zilele de sarbatoare legala cand coletele nu vor putea fi livrate sau vor avea intarzieri datorate acestora - vor aparea informari pentru clienti in prealabil ). Pentru comenzile postate in cursul zilei de Vineri produsele vor putea fi livrare la adresa specificata in cursul zilei de Luni sau Marti in functie de termenul de de 24-48 de mentionat mai sus.

Tariful de transport:

15 lei - pe langa pretul produsului/produselor achizitionate.

Revendicarea coletului:

In ceea ce priveste GLS Curier Rapid livrarea coletului se va face la domiciliu specificat in detaliile comenzii. Un delegat al acestei firme va va contacta telefonic inainte de livrarea coletului. In ziua in care se va face livrarea produselor veti fi instiintat/a in cursul diminetii prin intermedul unui SMS care va contine si numarul de telefon al curierului care se va face livrarea, iar in eventualitatea in care doriti o anumita ora de livrare puteti sa luati legatura cu reprezentantul GLS prin intermediul numarului de telefon si sa ii comunicati acest lucru.

Comenzile mai mari de 250 de Ron vor beneficia de transport gratuit.

Comanda minima este de 34 de lei.

Adaugă un review

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Acordă un calificativ