Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro
Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.


Total 0,00 Lei

Baloane Personalizate

Baloane Personalizate

Vezi galeria de imagini

 

Detalii

Baloane cu doua fete personalizabile. Baloanele pot fi personalizate cu doua imagini una pentru fiecare parte si vin alaturi de un stativ din material plastic pentru ca acestea sa poata fi sustinute in picioare.

Sunt disponibile 3 forme de baloane personalizate:

-  Baloane personalizate stea

-  Baloane personalizate inima

-  Baloane personalizate rotunde

Puteti sa alegeti forma balonului cu ajutorul optiunii "Forma balon" afisata mai sus. Pentru a incarca cele doua imagini si textul aferente personalizarii aveti la dispozitie optiunile "Imaginea dvs.", "Imaginea dvs. 2" si "Textul dvs." afisate mai sus.

*Calitatea baloanelor personalizate se poate datora in foarte mare parte si claritatii imaginii pe care o trimiteti. Incercati sa alegeti imagini cat se poate de calitative si clare pentru ca produsul finit sa iasa cat mai bine.

Baloanele sunt realizate dintr-un material plastic asemanator la atingere cu o hartie plasticata. Aceste baloane sunt personalizate prin imprimare cu jet de cerneala.

Balon stea Balon inima Balon rotund
 21.3 cm x 21.3 cm  20.6 cm x 19.8 cm  21.3 cm x 21.3 cm

Tara de origine: China  -  Cadouri personalizate de IdeaPlaza.ro


GLS - Curier Rapid

Timpul de livrare: 24 - 48 de ore de la efectuarea comenzii oriunde pe teritoriul Romaniei (exceptie fac zilele de Sambata si Duminica cat si zilele de sarbatoare legala cand coletele nu vor putea fi livrate sau vor avea intarzieri datorate acestora - vor aparea informari pentru clienti in prealabil ). Pentru comenzile postate in cursul zilei de Vineri produsele vor putea fi livrare la adresa specificata in cursul zilei de Luni sau Marti in functie de termenul de de 24-48 de mentionat mai sus.

Tariful de transport:

15 lei - pe langa pretul produsului/produselor achizitionate.

Revendicarea coletului:

In ceea ce priveste GLS Curier Rapid livrarea coletului se va face la domiciliu specificat in detaliile comenzii. Un delegat al acestei firme va va contacta telefonic inainte de livrarea coletului. In ziua in care se va face livrarea produselor veti fi instiintat/a in cursul diminetii prin intermedul unui SMS care va contine si numarul de telefon al curierului care se va face livrarea, iar in eventualitatea in care doriti o anumita ora de livrare puteti sa luati legatura cu reprezentantul GLS prin intermediul numarului de telefon si sa ii comunicati acest lucru.

Comenzile mai mari de 250 de Ron vor beneficia de transport gratuit.

Comanda minima este de 34 de lei.

Adaugă un review

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Acordă un calificativ