Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro
Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.


Total 0,00 Lei

Calendar De Birou Personalizat

Calendar De Birou Personalizat

Vezi galeria de imagini

Detalii

Calendar de birou care poate sa fie personalizat cu imagini si text. Calendarul dispune de 12 foi aferente fiecarei luni ale anului,12 foi care pot fi personalizate cu o imagine si cu un text dorit. Calendarul este realizat din hartie de 250 de gr. care ulterior este laminata (plasticata). Foile personalizate sunt prinse in partea superioara cu spirala metalica de culoare alba.

Pentru a incarca cele 12 de imagini aferente personalizarii calendarului aveti la dispozitie optiunea "Imaginile dvs.". Imaginile vor fi introduse intr-un fisier care va fi arhivat intr-un format .rar ulterior acesta fiind incarcat (se va incarca doar fisierul arhivat) cu ajutorul optiunii mai sus mentionate. Fiind vorba de un fisier cu dimensiuni mari, trimirea fisierului .rar poate sa dureze cateva minute, nu inchideti browserul de internet si nu parasiti pagina produsului, asteptati pana la finalizarea incarcarii fisierului. Timpul necesar trimiterii fisierului este influentat in mod direct de conexiunea disponibila de internet.

Textul incarcat cu ajutorul optiunii " Textul dvs." va fi un text unic care va fi aplicat pe fiecare pagina a calendarului.

Mentiune: Calendar de birou personalizat este pentru anul 2017.

Dimensiuni: 20cm x 13.5cm  -  Cadouri personalizate de IdeaPlaza.ro

GLS - Curier Rapid

Timpul de livrare: 24 - 48 de ore de la efectuarea comenzii oriunde pe teritoriul Romaniei (exceptie fac zilele de Sambata si Duminica cat si zilele de sarbatoare legala cand coletele nu vor putea fi livrate sau vor avea intarzieri datorate acestora - vor aparea informari pentru clienti in prealabil ). Pentru comenzile postate in cursul zilei de Vineri produsele vor putea fi livrare la adresa specificata in cursul zilei de Luni sau Marti in functie de termenul de de 24-48 de mentionat mai sus.

Tariful de transport:

15 lei - pe langa pretul produsului/produselor achizitionate.

Revendicarea coletului:

In ceea ce priveste GLS Curier Rapid livrarea coletului se va face la domiciliu specificat in detaliile comenzii. Un delegat al acestei firme va va contacta telefonic inainte de livrarea coletului. In ziua in care se va face livrarea produselor veti fi instiintat/a in cursul diminetii prin intermedul unui SMS care va contine si numarul de telefon al curierului care se va face livrarea, iar in eventualitatea in care doriti o anumita ora de livrare puteti sa luati legatura cu reprezentantul GLS prin intermediul numarului de telefon si sa ii comunicati acest lucru.

Comenzile mai mari de 250 de Ron vor beneficia de transport gratuit.

Comanda minima este de 34 de lei.

Adaugă un review

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Acordă un calificativ
Madalina, 17.01.2011
Am fost extrem de placut surprinsa de calitatea suportului oferit de cei de la IdeaPlaza, dar si de promptitudinea lor. Calendarul arata bine, nu am nimic de obiectat. Daca ar fi sa schimb ceva, mi-ar placea sa nu fie plastifiata pagina - dar e o alegere personala.
Corfu Simona, 17.11.2010
Produsul mi-a depasit asteptarile ! Este impecabil , cu o claritate buna a imaginilor si cu siguranta e un cadou reusit!