Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro
Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.


Total 0,00 Lei

Felicitare 6 Imagini Love

Felicitare 6 Imagini Love

Vezi galeria de imagini

 
Imaginea Dvs. 1
Imaginea dvs. 2
Imaginea dvs. 3
Imaginea dvs. 4
Imaginea dvs. 5
Imaginea dvs. 6
250 caractere

* Câmpuri obligatorii

Detalii

Este o felicitare mai deosebita pentru ca poate fi personalizata cu o imagine si cu un mesaj in asa fel incat sa devina o surpriza pentru cel sau cea care o va primi. Un mod foarte original de a transmite un mesaj pe langa cadoul oferit.  Iar pentru ca, totul sa se potriveasca si mai bine am pus la dispozitie 5 culori de plicuri care pot fi alese cu ajutorul optiunii "Culoare plic" afisata mai sus.

Imaginea si mesajul aferente personalizarii puteti sa le incarcati cu ajutorul optiunii "Imaginea dvs." si "Textul dvs." afisate mai sus.

Felicitarea este realizata din carton de 250 de grame care pentru o protectie si o rezistenta mai lunga in timp este laminata/plasticata integral.

Dimensiuini plic: 16,2 cm x 11,4 cm  - Dimensiuni felicitare deschisa: 22 cm x 15 cm  - Cadouri personalizate de IdeaPlaza.ro

GLS - Curier Rapid

Timpul de livrare: 24 - 48 de ore de la efectuarea comenzii oriunde pe teritoriul Romaniei (exceptie fac zilele de Sambata si Duminica cat si zilele de sarbatoare legala cand coletele nu vor putea fi livrate sau vor avea intarzieri datorate acestora - vor aparea informari pentru clienti in prealabil ). Pentru comenzile postate in cursul zilei de Vineri produsele vor putea fi livrare la adresa specificata in cursul zilei de Luni sau Marti in functie de termenul de de 24-48 de mentionat mai sus.

Tariful de transport:

15 lei - pe langa pretul produsului/produselor achizitionate.

Revendicarea coletului:

In ceea ce priveste GLS Curier Rapid livrarea coletului se va face la domiciliu specificat in detaliile comenzii. Un delegat al acestei firme va va contacta telefonic inainte de livrarea coletului. In ziua in care se va face livrarea produselor veti fi instiintat/a in cursul diminetii prin intermedul unui SMS care va contine si numarul de telefon al curierului care se va face livrarea, iar in eventualitatea in care doriti o anumita ora de livrare puteti sa luati legatura cu reprezentantul GLS prin intermediul numarului de telefon si sa ii comunicati acest lucru.

Comenzile mai mari de 250 de Ron vor beneficia de transport gratuit.

Comanda minima este de 34 de lei.

Adaugă un review

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Acordă un calificativ