Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro
Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro

Rama Foto Baby

Cod produs: CD 47

Rama Foto Baby

Vezi galeria de imagini

 

Detalii

Pozele preferate cu persoana iubita sau de ce nu cu cei mici pot sa fie afisate prin intermediul acestei rame foto in una din incaperile caminului pentru a va aduce mereu aminte de clipele frumoase. Rama foto poate sa sustina pana la cinci fotografii care pot sa fie incarcate cu ajutorul optiunilor "Imaginea dvs." afisate mai sus. Rama foto baby este realizata dintr-un mterial care imita lemnul si este disponibila in doua culori si anume roz si albastru. Culoarea ramei foto poate sa fie aleasa cu ajutorul optiunii "Culoare Rama" afisata mai sus.

Personalizare prin insertie foto cu cinci fotografii - 25 cm x 20 cm - 15 cm x 20 cm - 15 cm x 20 cm - 15 cm x 10 cm - 15 cm x 10 cm - Dimensiuni rama : 60 cm x 24.5 cm Tara de origine: China - Cadouri personalizate de IdeaPlaza.ro

GLS - Curier Rapid

Timpul de livrare: 24 - 48 de ore de la efectuarea comenzii oriunde pe teritoriul Romaniei (exceptie fac zilele de Sambata si Duminica cat si zilele de sarbatoare legala cand coletele nu vor putea fi livrate sau vor avea intarzieri datorate acestora - vor aparea informari pentru clienti in prealabil ). Pentru comenzile postate in cursul zilei de Vineri produsele vor putea fi livrare la adresa specificata in cursul zilei de Luni sau Marti in functie de termenul de de 24-48 de mentionat mai sus.

Tariful de transport:

15 lei - pe langa pretul produsului/produselor achizitionate.

Revendicarea coletului:

In ceea ce priveste GLS Curier Rapid livrarea coletului se va face la domiciliu specificat in detaliile comenzii. Un delegat al acestei firme va va contacta telefonic inainte de livrarea coletului. In ziua in care se va face livrarea produselor veti fi instiintat/a in cursul diminetii prin intermedul unui SMS care va contine si numarul de telefon al curierului care se va face livrarea, iar in eventualitatea in care doriti o anumita ora de livrare puteti sa luati legatura cu reprezentantul GLS prin intermediul numarului de telefon si sa ii comunicati acest lucru.

Comenzile mai mari de 250 de Ron vor beneficia de transport gratuit.

Comanda minima este de 34 de lei.

Adaugă un review

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Acordă un calificativ