Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro
Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.


Total 0,00 Lei

Cutie Pentru Vin Cu Doua Coloane

Cutie Pentru Vin Cu Doua Coloane

Vezi galeria de imagini

 

Detalii

Cutia de vin din lemn se imbina perfect cu o sticla de vin bine aleasa si poate deveni un cadou special oferit la o aniversare sau de ce nu poate fi oferit partenerelui de afaceri. Aceasta cutie de lemn dispune de un inchizator din metal si un maner din acelasi material pentru ai oferi o rezistenta sporita. Cele doua coloane permit vizualizarea partiala a sticlei de vin aleasa de dumneavoastra de aceea o face mai speciala si totodata mai rafinata. Cu siguranta aceasta cutie de vin face parte din categoria de cadouri selecte oferite persoanelor selecte.

* Sticla de vin din imagine nu este inclusa.


Dimensiunile cutiei:33.4cm x 11.7cm  -  Tara de provenienta: China

GLS - Curier Rapid

Timpul de livrare: 24 - 48 de ore de la efectuarea comenzii oriunde pe teritoriul Romaniei (exceptie fac zilele de Sambata si Duminica cat si zilele de sarbatoare legala cand coletele nu vor putea fi livrate sau vor avea intarzieri datorate acestora - vor aparea informari pentru clienti in prealabil ). Pentru comenzile postate in cursul zilei de Vineri produsele vor putea fi livrare la adresa specificata in cursul zilei de Luni sau Marti in functie de termenul de de 24-48 de mentionat mai sus.

Tariful de transport:

15 lei - pe langa pretul produsului/produselor achizitionate.

Revendicarea coletului:

In ceea ce priveste GLS Curier Rapid livrarea coletului se va face la domiciliu specificat in detaliile comenzii. Un delegat al acestei firme va va contacta telefonic inainte de livrarea coletului. In ziua in care se va face livrarea produselor veti fi instiintat/a in cursul diminetii prin intermedul unui SMS care va contine si numarul de telefon al curierului care se va face livrarea, iar in eventualitatea in care doriti o anumita ora de livrare puteti sa luati legatura cu reprezentantul GLS prin intermediul numarului de telefon si sa ii comunicati acest lucru.

Comenzile mai mari de 250 de Ron vor beneficia de transport gratuit.

Comanda minima este de 34 de lei.

Adaugă un review

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Acordă un calificativ