Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro
Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.


Total 0,00 Lei

Cutie 2 in 1

Cutie 2 in 1

Vezi galeria de imagini

 

Detalii

Cele mai intime lucruri precum si bijuteriile pot fi asezate in aceste superbe cutii. Frunzele iesite in relief  si manerele de fier aduc un plus de eleganta si finete. Este un excelent cadou oferit femeilor care apreciaza atat lucrurile frumoase cat si cele practice.

Cutiile sunt confectionate din lemn, lacuite si prezinta pe suprafata lor diferite ornamente iesite in relief. Cutiile dispun de un sistem de inchidere metalic iar cutia mare dispune de asemenea de un maner metalic.

Dimensiune cutie mare: Inaltime 16cm, Latime 20cm, Lungime 15.8cm

Dimensiune cutie mica: Inaltime 9.5cm, Latime 15cm, Lungime 10.4cm

Tara de origine: China

GLS - Curier Rapid

Timpul de livrare: 24 - 48 de ore de la efectuarea comenzii oriunde pe teritoriul Romaniei (exceptie fac zilele de Sambata si Duminica cat si zilele de sarbatoare legala cand coletele nu vor putea fi livrate sau vor avea intarzieri datorate acestora - vor aparea informari pentru clienti in prealabil ). Pentru comenzile postate in cursul zilei de Vineri produsele vor putea fi livrare la adresa specificata in cursul zilei de Luni sau Marti in functie de termenul de de 24-48 de mentionat mai sus.

Tariful de transport:

15 lei - pe langa pretul produsului/produselor achizitionate.

Revendicarea coletului:

In ceea ce priveste GLS Curier Rapid livrarea coletului se va face la domiciliu specificat in detaliile comenzii. Un delegat al acestei firme va va contacta telefonic inainte de livrarea coletului. In ziua in care se va face livrarea produselor veti fi instiintat/a in cursul diminetii prin intermedul unui SMS care va contine si numarul de telefon al curierului care se va face livrarea, iar in eventualitatea in care doriti o anumita ora de livrare puteti sa luati legatura cu reprezentantul GLS prin intermediul numarului de telefon si sa ii comunicati acest lucru.

Comenzile mai mari de 250 de Ron vor beneficia de transport gratuit.

Comanda minima este de 34 de lei.

Adaugă un review

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Acordă un calificativ