Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro
Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.


Total 0,00 Lei

Perpetuum Mobile Carma

Perpetuum Mobile Carma

Vezi galeria de imagini

Detalii

Este un element decorativ interesant care ne va capta atentia si ne va face sa ii urmarim miscarile minute in sir. Miscarile dispozitivului sunt asemeni valurilor marii si ne va da senzatia unei miscari continue. Tot ansamblul este pus in miscare de magneti care la randul lor sunt actionati de o baterie de 9v.

Perpetuumul are la baza un suport din material plastic rezistent in care are dispus un loc special pentru bateria de 9v. Bratele care sustin mecanismul sunt si ele din material plastic la fel ca si carma in sine iar mecanismul de balansare este metalic.

* Bateria de 9v nu este inclusa in pachet.

Dimensiuni: 20cm x 15.5cm  -  Garantie 24 de luni  -  Tara de origine: China

 

 

GLS - Curier Rapid

Timpul de livrare: 24 - 48 de ore de la efectuarea comenzii oriunde pe teritoriul Romaniei (exceptie fac zilele de Sambata si Duminica cat si zilele de sarbatoare legala cand coletele nu vor putea fi livrate sau vor avea intarzieri datorate acestora - vor aparea informari pentru clienti in prealabil ). Pentru comenzile postate in cursul zilei de Vineri produsele vor putea fi livrare la adresa specificata in cursul zilei de Luni sau Marti in functie de termenul de de 24-48 de mentionat mai sus.

Tariful de transport:

15 lei - pe langa pretul produsului/produselor achizitionate.

Revendicarea coletului:

In ceea ce priveste GLS Curier Rapid livrarea coletului se va face la domiciliu specificat in detaliile comenzii. Un delegat al acestei firme va va contacta telefonic inainte de livrarea coletului. In ziua in care se va face livrarea produselor veti fi instiintat/a in cursul diminetii prin intermedul unui SMS care va contine si numarul de telefon al curierului care se va face livrarea, iar in eventualitatea in care doriti o anumita ora de livrare puteti sa luati legatura cu reprezentantul GLS prin intermediul numarului de telefon si sa ii comunicati acest lucru.

Comenzile mai mari de 250 de Ron vor beneficia de transport gratuit.

Comanda minima este de 34 de lei.

Adaugă un review

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Acordă un calificativ
Muntean Bogdan, 28.12.2010
Era bine de aveau si baterii incluse, un manual de montare