Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro
Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.


Total 0,00 Lei

Cum platesc?

Detalii privind plata:

IdeaPlaza.ro va vine in sprijin cu trei posibilitati de plata Plata prin ramburs, Plata cu cardul bancar si  Plata prin transfer bancar.

1.  Plata prin ramburs:

Contravaloarea coletului va fi achitata in momentul in care reprezentantul serviciilor de curierat rapid vor livra coletul la destinatie. In cazul Postei Romane in momentul in care se ridica coletul de la oficiul postal se achita si contravaloarea acestuia.

2.  Plata cu cardul bancar (Visa, Visa Electron, MasterCard etc)

Odata aleasa aceasta metoda de plata veti putea plati cumparaturile cu ajutorul unui card bancar. Veti fi redirectionat catre o pagina securizata a procesatorului de plati www.euplatesc.ro unde va fi nevoie sa complectati un formular cu informatiile cardului cu care veti realiza plata. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3-D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legatul de cardul folosit la plata nu este transferata sau stocata la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Procesatorul de plati este MobilPay.

Cu ajutorul acestei metode de plata veti putea trimiteti cadoul dorit persoanei dragi. Veti achita intreaga contravaloare a comenzii iar la adresa de livrare veti alege adresa unde doriti sa fie livrat coletul, destinatarul nemaifiind nevoit sa achite nimic, doar sa se bucure de cadourile trimise.

3.  Plata prin transfer bancar:

Este metoda clasica de a efectua plati direct in contul bancar al expeditoruluii. Clientul trebuie sa aiba deschis un cont la orice Banca din Romania.

Acest tip de plata mai este agreat de IdeaPlaza.ro si in cazul unor comenzi mari pentru a lua unele masuri de siguranta cat si pentru clientii noi care au postat o comanda suspicioasa prin numarul de produse si valoarea acestora.

Transfer bancar
Se depune contravaloarea cumparaturilor in contul nostru bancar:

RO67INGB0000999903411777 - ING BANK

Nota : Comanda nu va fi livrata pana nu avem confirmarea ca dvs. ati facut plata in contul nostru.

     Va multumim pentru atentia acordata,

     Echipa IdeaPlaza.ro