Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro
Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.


Total 0,00 Lei

Cum primesc?

Produsele comandate vor fi expediate prin intermediul serviciilor de curierat rapid GLS.

GLS- Curier Rapid

Timpul de livrare:

24 - 48 de ore de la efectuarea comenzii oriunde pe teritoriul Romaniei (exceptie fac zilele de Sambata si Duminica cat si zilele de sarbatoare legala cand coletele nu vor putea fi livrate sau vor avea intarzieri datorate acestora - vor aparea informari pentru clienti in prealabil ). Pentru comenzile postate in cursul zilei de Vineri produsele vor putea fi livrare la adresa specificata in cursul zilei de Luni sau Marti in functie de termenul de de 24-48 de mentionat mai sus.

Tariful aferent expedierii:

15 lei pe langa pretul produsului/produselor achizitionate.

Revendicarea coletului:

In ceea ce priveste GLS Curier Rapid livrarea coletului se va face la domiciliu specificat in detaliile comenzii. Un delegat al acestei firme va va contacta telefonic inainte de livrarea coletului. In ziua in care se va face livrarea produselor veti fi instiintat/a in cursul diminetii prin intermedul unui SMS care va contine si numarul de telefon al curierului care va urma sa realizeze livrarea. In eventualitatea in care doriti o anumita ora de livrare puteti sa luati legatura cu reprezentantul GLS prin intermediul numarului de telefon si sa ii comunicati acest lucru.

Foarte important:

1.   La ridicarea coletului nu se va achita o valoare mai mare decat cea specificata pe colet.

2.   La ridicarea coletului este obligatorie verificarea starii acestuia, daca cutia nu prezinta crapaturi sau deformari evidente care ar putea sa pericliteze integritatea produsului (produsul este ambalat de Echipa IdeaPlaza.ro pentru o protectie crescuta a acestuia)

3. Nemultumirile sau eventualele defectiuni ale produselor comandate vor putea fi comunicate la adresa de E-mail contact@ideaplaza.ro sau la numerele de telefon puse la dispozitie la sectiunea CONTACT.

Avem rugamintea sa ne comunicati orice problema pe care o intampinati si orice comportament neadegvat al personalului de la Serviciile de transport GLS.

Va multumim pentru atentia acordata,

Echipa IdeaPlaza.ro

Ultima editare in data de 01.02.2018