Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro
Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.


Total 0,00 Lei

Livrare

Fiind un magazin online ce se adreseaza intregii tari, IdeaPlaza.ro va aduce la cunostinta ca poate trimite oriunde in tara comanda (coletul) dumneavoastra. Mai multe detalii veti putea gasi mai jos:

Tipuri de transport disponibile:

 

SAMEDAY - #theopenway

 

Timpul de livrare

 

24 - 48 de ore de la efectuarea comenzii oriunde pe teritoriul Romaniei (exceptie fac zilele de Sambata si Duminica cat si zilele de sarbatoare legala cand coletele nu vor putea fi livrate sau vor avea intarzieri datorate acestora - vor aparea informari pentru clienti in prealabil ). Pentru comenzile postate in cursul zilei de Vineri produsele vor putea fi livrare la adresa specificata in cursul zilei de Luni sau Marti in functie de termenul de de 24-48 de mentionat mai sus. In pagina de produs exista sub butonul Cumpara un timer care va ofera informatii despre un termen de livrare pentru o comanda efectuata.

 

Tariful de transport

 

18 lei - pe langa pretul produsului/produselor achizitionate.

Sunt acceptate comenzi din orice tara insa livrarea produselor se va realiza doar pe teritoriul Romaniei.

Comenzile mai mari de 200 de Ron vor beneficia de transport gratuit.

 

Revendicarea coletului

 

In ceea ce priveste SAMEDAY #theopenway livrarea coletului se va face la domiciliu specificat in detaliile comenzii. Un delegat al acestei firme va va contacta telefonic inainte de livrarea coletului. In ziua in care se va face livrarea produselor veti fi instiintat/a in cursul diminetii prin intermedul unui SMS care va contine si numarul de telefon al curierului care se va face livrarea, iar in eventualitatea in care doriti o anumita ora de livrare puteti sa luati legatura cu reprezentantul SAMEDAY prin intermediul numarului de telefon si sa ii comunicati acest lucru.

Mentiune: produsele comandate nu pot sa fie ridicate de la sediul social sau punctul de lucru Sc Idea Plaza Srl. Ele pot sa fie doar expediate prin intermediul serviciilor de curierat.

 

Termeni de livrare

 

Onorarea comenzilor se va face a doua zi lucratoare dupa efectuarea comenzii (in functie de ora de postare a comenzii) pentru transportul produselor IdeaPlaza.ro folosindu-se serviciile SAMEDAY #theopenway.

Societatea IdeaPlaza SRL estimeaza data expedierii si termenul de livrare in functie de disponibilitatea produselor comandate. Odata lansata comanda veti primi o notificare prin e-mail referitoare la sumarul comenzii cat si termenul estimat de noi pentru livrare. IdeaPlaza.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru informarea exacta asupra stocurilor afisate in cadrul magazinului online.

 

Va multumim pentru atentia acordata,

Echipa IdeaPlaza.ro

 

Ultima editare in data de 21.02.2020