Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro
Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.


Total 0,00 Lei

Cani Doi Indragostiti, Glob Inima si Ceas Inima Personalizate

Cani Doi Indragostiti, Glob Inima si Ceas Inima Personalizate

Vezi galeria de imagini

 

Detalii

Cani doi indragostiti

Canile personalizate doi indragostiti sunt realizate din ceramica alba de cea mai buna calitate si mai presus de toate sunt tratata cu un lac special care sa pastreze calitatea imprimeului pentru o lunga perioada de timp. Procesul prin care sunt personalizate aceste cani este sublimarea.

Mentiune: Pretul include un set de doua cani asemeni imaginii de prezentare.

Dimensiuni: 21,3cm x 9,4cm iar suprafata de personalizare este de 20cm x 8,5cm.


Glob in forma de inima

O ploaie de inimioare intr-un glob in forma de inima. Imaginea persoanei iubite va sta la loc de cinste intr-un glob transparent in forma de inima care odata agitat va dezlantui o multime de inimioare care vor pluti lin, din ce in ce mai lin...

Personalizarea globului in forma de inima se face prin insertie unei harti lucioas care ulterior este plasticata (laminata). Globul este realizat in intregime din plastic transparent.

Dimensiuni: 9 cm x 9.5 cm x 4,5 cm  -  Tara de origine: China


Ceas in forma de inima

Ceasul de perete inima este confectionat din material plastic iar mecanismul este actionat de o baterie R-6 (AA) care nu este inclusa in pachet. Cadranul ceasului este din sticla. Personalizarea ceasului se face prin aplicarea unei harti autocolante care ulterior este plasticata (laminata).

Dimensiuni: 25,1cm x 19,2cm iar suprafata de personalizare este de 20,6cm x 14,1cm.


Modalitatea de personalizare a produselor: Pentru incarcarea imaginilor necesare personalizarii produselor, aveti la dispozitie optiunile aferente fiecarui produs dupa cum urmeaza: Imagine cana, Imagine cana 2, Imagine glob, Imagine ceas afisate mai sus. Pentru incarcarea textului este disponibila optiunea Textul dvs. unde va trebui sa specificati textul pentru fiecare produs conform exemplului.

EXEMPLU:

  • Cana 1: Textul dorit
  • Cana 2: Textul dorit
  • Glob forma de inima: Textul dorit
  • Ceas Inima: Textul dorit

GLS - Curier Rapid

Timpul de livrare: 24 - 48 de ore de la efectuarea comenzii oriunde pe teritoriul Romaniei (exceptie fac zilele de Sambata si Duminica cat si zilele de sarbatoare legala cand coletele nu vor putea fi livrate sau vor avea intarzieri datorate acestora - vor aparea informari pentru clienti in prealabil ). Pentru comenzile postate in cursul zilei de Vineri produsele vor putea fi livrare la adresa specificata in cursul zilei de Luni sau Marti in functie de termenul de de 24-48 de mentionat mai sus.

Tariful de transport:

15 lei - pe langa pretul produsului/produselor achizitionate.

Revendicarea coletului:

In ceea ce priveste GLS Curier Rapid livrarea coletului se va face la domiciliu specificat in detaliile comenzii. Un delegat al acestei firme va va contacta telefonic inainte de livrarea coletului. In ziua in care se va face livrarea produselor veti fi instiintat/a in cursul diminetii prin intermedul unui SMS care va contine si numarul de telefon al curierului care se va face livrarea, iar in eventualitatea in care doriti o anumita ora de livrare puteti sa luati legatura cu reprezentantul GLS prin intermediul numarului de telefon si sa ii comunicati acest lucru.

Comenzile mai mari de 250 de Ron vor beneficia de transport gratuit.

Comanda minima este de 34 de lei.

Adaugă un review

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Acordă un calificativ