Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro
Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.


Total 0,00 Lei

Carti De Joc Si Calendar De Birou Personalizate

Carti De Joc Si Calendar De Birou Personalizate

Vezi galeria de imagini

 

Detalii

Carti de joc personalizat

Aveti mai multe poze care va plac si nu stiti ce sa faceti cu ele? Foarte simplu, le veti trimite iar noi vom creea un set de carti de joc personalizate cu aceste imagini. Fiecare dintre cartile de joc vor fi personalizate cu una din imaginile trimise. Pentru personalizarea acestor carti de joc este nevoie de 54 de imagini. Imaginile vor fi trimise conform instructiunilor pe care le veti primi de la un reprezentant al echipei IdeaPlaza in momentul in care va fi postata o comanda de carti de joc personalizate.

Personalizarea unui set de carti de joc se face prin imprimarea unei imagini pe fiecare carte in parte. Cutia cu care vine setul de carti de joc personalizate poate fi si ea personalizata cu o imagine si cu un text.

Cartile de joc personalizate sunt realizate din carton lucios de 250 de grame care ulterior este laminat (plasticat) pentru a oferi un aspect mai placut si a oferi o protectie ridicata pentru un uz intensiv. In acelasi fel este realizata si cutia care adaposteste setul de carti de joc. Colturile fiecarei carti de joc sunt rotunjite.

Pentru a incarca imaginea care va aparea pe suprafata cutiei in care vin ambalate cartile de joc folositi optiunea "Imagine cutie" iar pentru a incarca imaginea care va aparea pe spatele tuturor cartilor de joc aveti la dispozitie optiunea "Spatele cartilor". De asemenea textul unic care va aparea pe suprafata cutiei se poate adauga cu ajutorul optiunii "Textul cutie" afisata mai sus.

In ceea ce priveste cele 54 de imagini aferente personalizarii fiecarei carti (partea din interior - partea care este vazuta de jucator) aveti la dispozitie optiunea "Imagini carti de joc". Imaginile vor fi introduse intr-un fisier care va fi arhivat intr-un format .rar ulterior acesta fiind incarcat (se va incarca doar fisierul arhivat) cu ajutorul optiunii mai sus mentionate. Fiind vorba de un fisier cu dimensiuni mari, trimirea fisierului .rar poate sa dureze cateva minute, nu inchideti browserul de internet si nu parasiti pagina produsului, asteptati pana la finalizarea incarcarii fisierului. Timpul necesar trimiterii fisierului este influentat in mod direct de conexiunea disponibila de internet.

Dimensiune carte de joc: 9cm x 6.4cm  -  Dimensiune cutie: 9cm x 6.5cm x 2.5cm  -  Cadouri personalizate de IdeaPlaza.ro


Calendar de birou personaliza

Calendar de birou care poate sa fie personalizat cu imagini si text. Calendarul dispune de 12 foi aferente fiecarei luni ale anului,12 foi care pot fi personalizate cu o imagine si cu un text dorit. Calendarul este realizat din hartie de 250 de gr. care ulterior este laminata (plasticata). Foile personalizate sunt prinse in partea superioara cu spirala metalica de culoare alba.

Pentru a incarca cele 12 de imagini aferente personalizarii calendarului aveti la dispozitie optiunea "Imagini calendar". Imaginile vor fi introduse intr-un fisier care va fi arhivat intr-un format .rar ulterior acesta fiind incarcat (se va incarca doar fisierul arhivat) cu ajutorul optiunii mai sus mentionate. Fiind vorba de un fisier cu dimensiuni mari, trimirea fisierului .rar poate sa dureze cateva minute, nu inchideti browserul de internet si nu parasiti pagina produsului, asteptati pana la finalizarea incarcarii fisierului. Timpul necesar trimiterii fisierului este influentat in mod direct de conexiunea disponibila de internet.

Textul incarcat cu ajutorul optiunii " Text calendar" va fi un text unic care va fi aplicat pe fiecare pagina a calendarului.

Mentiune: Calendar de birou personalizat este pentru anul 2016.


Dimensiuni: 20cm x 13.5cm  -  Cadouri personalizate de IdeaPlaza.ro

GLS - Curier Rapid

Timpul de livrare: 24 - 48 de ore de la efectuarea comenzii oriunde pe teritoriul Romaniei (exceptie fac zilele de Sambata si Duminica cat si zilele de sarbatoare legala cand coletele nu vor putea fi livrate sau vor avea intarzieri datorate acestora - vor aparea informari pentru clienti in prealabil ). Pentru comenzile postate in cursul zilei de Vineri produsele vor putea fi livrare la adresa specificata in cursul zilei de Luni sau Marti in functie de termenul de de 24-48 de mentionat mai sus.

Tariful de transport:

15 lei - pe langa pretul produsului/produselor achizitionate.

Revendicarea coletului:

In ceea ce priveste GLS Curier Rapid livrarea coletului se va face la domiciliu specificat in detaliile comenzii. Un delegat al acestei firme va va contacta telefonic inainte de livrarea coletului. In ziua in care se va face livrarea produselor veti fi instiintat/a in cursul diminetii prin intermedul unui SMS care va contine si numarul de telefon al curierului care se va face livrarea, iar in eventualitatea in care doriti o anumita ora de livrare puteti sa luati legatura cu reprezentantul GLS prin intermediul numarului de telefon si sa ii comunicati acest lucru.

Comenzile mai mari de 250 de Ron vor beneficia de transport gratuit.

Comanda minima este de 34 de lei.

Adaugă un review

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Acordă un calificativ