Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro
Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.


Total 0,00 Lei

Modalitatea de returnare

Conform legislatiei romane in vigoare; Consumatorul poate returna produsele achizitionate, in ambalajul original, in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea unui motiv.

Clientul este responsabil pentru "diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor".

 

Consumatorul nu mai beneficiaza de aceleasi drepturi si in cazul in care produsul comandat a fost creat dupa solicitarile acestuia adica mai exact cadourile personalizate sau cele care prin natura lor nu pot fi returnate (cele care contin imagini sau texte personalizate la alegerea clientului).

 

Categoriile de produse care se exclud de la posibilitatea de returnare conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 din 04.06.2014 articolul 16 punctul c. Furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar.

 

- Cadouri personalizate

- Tricouri personalizate

- Cani personalizate - Subcategoria Cani Haioase

- Perne Personalizate - Subcategoria Perne Decorative - Perne Zodiac - Perne Copii

- Mouse Paduri

- Si alte produse raspandite in categorii care prin natura lor pot fi personalizate

 

Returnarea produselor eligibile pentru acest proces se va face pe cheltuiala cumparatorului si prin aceeasi metoda de transport cu care s-a facuta si expedierea. Suma aferenta produsului returnat va fi achitata de Sc IdeaPlaza SRL in termen de 14 de zile calendaristice de la solicitare. Suma restuita in urma returului include taxa de transport initial achitata. Exceptie fac situatiile in care se returneaza o parte din produsele achizitionate, situatie in care se returneaza doar contravaloarea produselor returnate fara taxa de transport initial.

Garantia Produselor: Returnarea produselor care sunt incadrate in intervalul de garantie este obligatia cumparatorului. Cumparatorul este obligat sa achite transportul de retur pentru aceste produse.

 

Avem rugamintea sa verificati continutul pachetului in prezenta reprezentatului firmei transportatoare. Daca produsul este deteriorat va rugam sa mentionati acest fapt pe formularul de transport si sa reclamati imediat acest fapt la adresa de e-mail contact@ideaplaza.ro sau la numerele de telefon puse la dispoztie in cadrul magazinului la sectiunea Contact. Daca pachetul ajunge la dumneavoastra deteriorat, desfacut va rugam sa refuzati primirea acestuia. In caz contrar orice reclamatie ulterioara este declarata nula.

Daca constatati ulterior ca produsul este defect, va rugam sa ne contactati pe aceeasi adresa de e-mail contact@ideaplaza.ro sau pe numerele de telefon puse la dispozitie in cadrul website-ului.

 

Modalitatea de returnare a produselor

 

Pentru returnarea unui produs sau a mai multor produse este nevoie sa ne informati in acest sens prin intermediul urmatoarelor variante: email-ului, (contact@ideaplaza.ro), posta (la adresa str. Selesului nr 48, Oradea, Bihor), telefon si SMS (informatii la sectiunea de Contact), sau a Formularului de Retur.

De recomandat este folosirea formularului pe care il puteti accesa la linkul Formular de retur. Aici va fi nevoie sa completati campurile afisate prin care ne notificati intr-un mod legal despre dorinta de returnare a produsului/produselor comandate. Acest formular contine toate informatiile necesare pentru preluarea si prelucrarea returului de produse. Daca intampinati dificultati in urmarea procedurilor de retur va stam la dispozitie la numerele de telefon din sectiunea de Contact.

 

Rezolvarea posibilelor neintelegeri

 

Orice neintelegeri aparute intre stufful IdeaPlaza.ro si terti, vor fi solutionate pe cale amiabila intre cele doua parti. Pentru rezolvarea eventualelor neintelegeri pentru care nu gasiti informatii in cadrul siteului sau pentru care nu vi se ofera clarificari in discutia cu personalul de vanzari, va sta la dispozitie in mod gratuit persoana dedicata solutionarii litigiilor, Mustafa Dalkilic pe care il puteti contacta la dresa de email contact@ideaplaza.ro sau la numarul de telefon 0749 407 484. In cazul in care partile nu ajung la un numitor comun sub nici o forma, se va apela la instantele judecatoresti competente pentru a rezolva conflictul fie ca aceste instante sunt din Romania sau din afara spatiului acesteia.

Fiecare produs din fiecare categorie al websitului este prezentat si descris astfel incat informatiile pe care vi le oferim sa va ajute cat mai mult in vederea alegerii produsului dorit. IdeaPlaza.ro nu va ofera garantia ca fiecare descriere fie ea a produsului sau a unui serviciu sa fie lipsita de erori neintentionate sau de formulari care nu sunt pe intelesul tuturor.

Va multumim pentru atentia acordata,

Echipa IdeaPlaza.ro