Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro
Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.


Total 0,00 Lei

Cupoane Valentine's Day

Cupoane Valentine's Day

Vezi galeria de imagini

Detalii

     Dragostea se masoara prin sentimente dar, o mica parte se poate masura si prin fapte. De Valentine's Day, sarbatoarea internationala a indragostitilor puteti sa oferiti un cadou mai special care poate sa dovedeasca dragostea pentru persoana iubita, cupoanele Valentine's Day

     Ce sunt mai exact aceste cupoane Valentine's Day?

     Este un set de 7 cupoane fiecare cu diferite "sarcini" pe care trebuie sa le indepliniti. Odata ce le-ati oferit persoanei iubite aceasta are dreptul sa va inmaneze de fiecare data cand doreste un astfel de cupon. Odata primit cuponul aveti la dispozitie intre 1 si 7 zile sa indepliniti sarcina inscrisa pe cupon. Daca sarcina nu este dusa la bun sfarsit intervine o pedeapsa, pedeapsa care este decisa in cadrul cuplului, evident.

Sarcinile inscrise pe cupoane sunt:

  1. Seara romantica - sa ii oferiti persoanei iubite o seara romantica cu tot ceea ce include ea;
  2. O zi de shopping - o zi de libertate la cumparaturi cu sau fara persoana iubita dupa preferinte (daca se poate si cu cardul de credit sau banii acesteia in buzunar);
  3. Exclusivitate la telecomanda pentru o zi;
  4. O seara cu prietenii / prietenele - O seara in oras DOAR cu prietenii sau cu prietenele;
  5. Micul dejun la pat;
  6. Spalarea vaselor pentru o zi;
  7. Un weekend in doi - o mica vacanta intr-un weekend, oriunde in afara localitatii, insa sa fiti doar cu persoana iubita;

     Si acum vine o parte si mai interesanta. Aveti posibilitatea sa creati alte doua cupoane pe langa cele 7 existente. Este nevoie doar de doua idei pentru sarcini si doua imagini care sa carcaterizeze aceste sarcini.  Puteti sa creati doua sarcini care stiti ca sunt pe placul persoanei iubite si nu sunt disponibile in cele 7 deja existente. Mai mult pentru a stii cine este proprietarul cupoanelor, sau de la cine s-au primit aceste cupoane la optiunea "Mesajul de pe coperta" afisata mai sus puteti sa scrieti mesajul dorit (Ex Cupoane pentru Dorin), iar cu ajutorul optiunii "Imagine coperta" puteti incarca imaginea care va aparea pe coperta cupoanelor.

     Cupoanele Valentine's Day un mod de face relatia mai placuta, mai captivanta si chiar  zicem noi pot sa apropie si mai mult doua persoane indragostite.

     Cupoanele Valentine's Day sunt realizate din hartie de 250 gr care ulterior este laminata (plasticata). Sunt prinse intre ele cu ajutorului unei bendite din saten de culoare rosie.


Dimensiune cupon: 14 cm x 7,8 cm  -  Realizate in totalitate de IdeaPlaza.ro

GLS - Curier Rapid

Timpul de livrare: 24 - 48 de ore de la efectuarea comenzii oriunde pe teritoriul Romaniei (exceptie fac zilele de Sambata si Duminica cat si zilele de sarbatoare legala cand coletele nu vor putea fi livrate sau vor avea intarzieri datorate acestora - vor aparea informari pentru clienti in prealabil ). Pentru comenzile postate in cursul zilei de Vineri produsele vor putea fi livrare la adresa specificata in cursul zilei de Luni sau Marti in functie de termenul de de 24-48 de mentionat mai sus.

Tariful de transport:

15 lei - pe langa pretul produsului/produselor achizitionate.

Revendicarea coletului:

In ceea ce priveste GLS Curier Rapid livrarea coletului se va face la domiciliu specificat in detaliile comenzii. Un delegat al acestei firme va va contacta telefonic inainte de livrarea coletului. In ziua in care se va face livrarea produselor veti fi instiintat/a in cursul diminetii prin intermedul unui SMS care va contine si numarul de telefon al curierului care se va face livrarea, iar in eventualitatea in care doriti o anumita ora de livrare puteti sa luati legatura cu reprezentantul GLS prin intermediul numarului de telefon si sa ii comunicati acest lucru.

Comenzile mai mari de 250 de Ron vor beneficia de transport gratuit.

Comanda minima este de 34 de lei.

Adaugă un review

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Acordă un calificativ
Silvia-Iuliana, 15.02.2012
O idee deosebita pentru un cadou deosebit!Super!!!