Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro
Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.


Total 0,00 Lei

Umeras De Clanta Personalizat

Umeras De Clanta Personalizat

Vezi galeria de imagini

Detalii

     Mereu se gasesc persoane care sa va deranjeze in pragul unor momente romantice alaturi de persoana iubita. Umerasul de clanta personalizat este arma perfecta impotriva musafirilor nedoriti. Poate sa fie personalizat cu orice text care considerati ca se potriveste cel mai bine cu situatiile dese cu care va confruntati si in plus poate sa fie pus si in bagaje si sa va insoteasca in calatoriile pe care le intreprindeti.

     Umerasul de clanta personalizat este realizat din carton de 250 g si este in intregime plasticat. Textul aferent personalizarii poate fi incarcat cu ajutorul optiunii "Textul dvs." afisata mai sus.

Dimensiuni: 19.9 cm x 9 cm  -  Realizat in totalitate de IdeaPlaza.ro

GLS - Curier Rapid

Timpul de livrare: 24 - 48 de ore de la efectuarea comenzii oriunde pe teritoriul Romaniei (exceptie fac zilele de Sambata si Duminica cat si zilele de sarbatoare legala cand coletele nu vor putea fi livrate sau vor avea intarzieri datorate acestora - vor aparea informari pentru clienti in prealabil ). Pentru comenzile postate in cursul zilei de Vineri produsele vor putea fi livrare la adresa specificata in cursul zilei de Luni sau Marti in functie de termenul de de 24-48 de mentionat mai sus.

Tariful de transport:

15 lei - pe langa pretul produsului/produselor achizitionate.

Revendicarea coletului:

In ceea ce priveste GLS Curier Rapid livrarea coletului se va face la domiciliu specificat in detaliile comenzii. Un delegat al acestei firme va va contacta telefonic inainte de livrarea coletului. In ziua in care se va face livrarea produselor veti fi instiintat/a in cursul diminetii prin intermedul unui SMS care va contine si numarul de telefon al curierului care se va face livrarea, iar in eventualitatea in care doriti o anumita ora de livrare puteti sa luati legatura cu reprezentantul GLS prin intermediul numarului de telefon si sa ii comunicati acest lucru.

Comenzile mai mari de 250 de Ron vor beneficia de transport gratuit.

Comanda minima este de 34 de lei.

Adaugă un review

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Acordă un calificativ
Marton Bianca, 23.05.2011