Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro
Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0745.049.469 Email contact@ideaplaza.ro

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.


Total 0,00 Lei

Termeni si conditii

IdeaPlaza.ro va ureaza bun venit si va informeaza ca in vederea folosirii acestui magazin online trebuie sa acceptati anumite conditii si reguli care ne scutesc de ulterioarele neintelegeri.

Avem rugamintea sa cititi cu mare atentie conditiile afisate mai jos.

Drepturile de autor

 

Tot ce inseamna text, logo, poze, elemente de grafica web, script, programe, baza de date si tot ceea ce rezulta din aceastea, sunt proprietatea SC IdeaPlaza SRL conform legii in vigoare referitoare la drepturile de autor. Atat sigla cat si sloganul postate in cadrul acestui site apartin deasemenea SC IdeaPlaza SRL. Folosirea oricaror elemente mai sus mentionate fara acordul Sc Idea Plaza Srl se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru orice nelamuriri in ceea ce priveste drepturile de autor va sta la dispozitie adresa de email dda@ideaplaza.ro

 

Confidentialitatea

 

Unul dintre atuurile noastre este confidentialitatea deoarece dorim sa va oferim atat dumneavoastra cat si noua siguranta cumparaturilor efectuate in acest magazin online de cadouri si mai presus de atat siguranta datelor personale care sunt introduse in vederea efectuarii unei comenzi. Mai multe detalii despre politica de confidentialitate se pot gasi pe pagina Politica de confidentialitate.

 

Accesarea siteului IdeaPlaza.ro

 

Libertatea fiecarei persoane de a accesa siteul este neconditionata. Doar in cazul in care doriti sa descarcati, sa copiati sau sa folositi in scop personal continutul acestui website intrati in subincidenta drepturilor de autor specificate mai sus.

Este interzisa vanzarea, revanzarea, copierea, reproducerea, exploatarea sau vizitarea acestui website in alte scopuri decat cele pentru care a fost creat adica strict comercial (vanzarea de produse catre clienti). De asemeni este interzisa folosirea acelorasi preturi, informatii aferente produselor IdeaPlaza.ro intr-un scop comercial.

Este interzisa folosirea meta-tagurile sau a altor texte care nu sunt la vedere ce apartin de drept IdeaPlaza.ro si care contin acest nume.

Comanda minima in cadrul siteului este de 24 lei exclusiv transport. Valoarea minima a produselor comandate trebuie sa fie egala sau sa depaseasca valoarea de 24 de lei pe langa care se va adauga taxa de transport.

 

Detalii privind plata

 

IdeaPlaza.ro va vine in sprijin cu trei posibilitati de plata Plata prin ramburs, Plata cu cardul bancar si  Plata prin transfer bancar.

 

1.  Plata prin ramburs:

 

Contravaloarea coletului va fi achitata in momentul in care reprezentantul serviciilor de curierat rapid va livra coletul la destinatie.

 

2.  Plata cu cardul bancar (Visa, Visa Electron, MasterCard etc)

 

Odata aleasa aceasta metoda de plata veti putea plati cumparaturile cu ajutorul unui card bancar. Veti fi redirectionat catre o pagina securizata a procesatorului de plati MobilPay unde va fi nevoie sa complectati un formular cu informatiile cardului cu care veti realiza plata. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3-D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legatul de cardul folosit la plata nu este transferata sau stocata la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Cu ajutorul acestei metode de plata veti putea trimiteti cadoul dorit persoanelor dragi. Veti achita intreaga contravaloare a comenzii iar la adresa de livrare veti alege adresa unde doriti sa fie livrat coletul, destinatarul nemaifiind nevoit sa achite nimic, doar sa se bucure de cadourile primite.

 

3.  Plata prin transfer bancar:

 

Este metoda clasica de a efectua plati direct in contul bancar al expeditoruluii. Clientul trebuie sa aiba deschis un cont la orice Banca din Romania.

Acest tip de plata mai este agreat de IdeaPlaza.ro si in cazul unor comenzi mari pentru a lua unele masuri de siguranta cat si pentru clientii noi care au postat o comanda suspicioasa prin numarul de produse si valoarea acestora.

Transfer bancar
Se depune contravaloarea cumparaturilor in contul nostru bancar:

RO67INGB0000999903411777 - ING BANK

Nota : Comanda nu va fi livrata pana nu avem confirmarea ca dvs. ati facut plata in contul nostru.

 

Returnarea produselor

 

Conform legislatiei romane in vigoare; Consumatorul poate returna produsele achizitionate, in ambalajul original, in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea unui motiv.

Clientul este responsabil pentru "diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor".

Consumatorul nu mai beneficiaza de aceleasi drepturi si in cazul in care produsul comandat a fost creat dupa solicitarile acestuia adica mai exact cadourile personalizate sau cele care prin natura lor nu pot fi returnate (cele care contin imagini sau texte personalizate la alegerea clientului).

 

Categoriile de produse care se exclud de la posibilitatea de returnare conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 din 04.06.2014 articolul 16 punctul c. Furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar.

 

- Cadouri personalizate

- Tricouri personalizate

- Cani personalizate - Subcategoria Cani Haioase

- Perne Personalizate - Subcategoria Perne Decorative - Perne Zodiac - Perne Copii

- Mouse Paduri

- Si alte produse raspandite in categorii care prin natura lor pot fi personalizate

 

Returnarea produselor eligibile pentru acest proces se va face pe cheltuiala cumparatorului si prin aceeasi metoda de transport cu care s-a facuta si expedierea. Suma aferenta produsului returnat va fi achitata de Sc IdeaPlaza SRL in termen de 14 de zile calendaristice de la solicitare. Suma restuita in urma returului include taxa de transport initial achitata. Exceptie fac situatiile in care se returneaza o parte din produsele achizitionate, situatie in care se returneaza doar contravaloarea produselor returnate fara taxa de transport initial.

Garantia Produselor: Returnarea produselor care sunt incadrate in intervalul de garantie este obligatia cumparatorului. Cumparatorul este obligat sa achite transportul de retur pentru aceste produse.

Avem rugamintea sa verificati continutul pachetului in prezenta reprezentatului firmei transportatoare. Daca produsul este deteriorat va rugam sa mentionati acest fapt pe formularul de transport si sa reclamati imediat acest fapt la adresa de e-mail contact@ideaplaza.ro sau la numerele de telefon puse la dispoztie in cadrul magazinului la sectiunea Contact. Daca pachetul ajunge la dumneavoastra deteriorat, desfacut va rugam sa refuzati primirea acestuia. In caz contrar orice reclamatie ulterioara este declarata nula.

Daca constatati ulterior ca produsul este defect, va rugam sa ne contactati pe aceeasi adresa de e-mail contact@ideaplaza.ro sau pe numerele de telefon puse la dispozitie in cadrul website-ului.

 

 

Modalitatea de returnare a produselor

 

Pentru returnarea unui produs sau a mai multor produse este nevoie sa ne informati in acest sens prin intermediul urmatoarelor variante: email-ului, (contact@ideaplaza.ro), posta (la adresa str. Selesului nr 48, Oradea, Bihor), telefon si SMS (informatii la sectiunea de Contact), sau a Formularului de Retur.

 

De recomandat este folosirea formularului pe care il puteti accesa la linkul Formular de retur. Aici va fi nevoie sa completati campurile afisate prin care ne notificati intr-un mod legal despre dorinta de returnare a produsului/produselor comandate. Acest formular contine toate informatiile necesare pentru preluarea si prelucrarea returului de produse. Daca intampinati dificultati in urmarea procedurilor de retur va stam la dispozitie la numerele de telefon din sectiunea de Contact.

 

Comunicarea

 

Pentru o comunicare mai moderna si mai eficienta IdeaPlaza.ro va pune la dispozitie comunicarea prin e-mail (comunicare electronica) acest lucru fiind posibil prin intermediul optiunii Formular de contact. De aici toate e-mailurile pe care le trimiteti vor ajunge direct in casuta personala a magazinului si vor fi analizate de un membru al stuffului, acesta avand obligatia sa raspunda in cel mai scurt timp.

O alta modalitatea de a comunica si aceasta fiind la fel de eficienta, este prin intermediul telefonului. Aveti la dispozitie o sectiune unde gasiti numerele de contact aceasta fiind supranumita Despre Noi.

Clientii au posibilitatea de a impartasii impresiile, aprecierile, nemultumirile, ideile cu alti utilizatori ai websitului atata timp cat  acestea nu au o forma obscena, amenintatoare sau cu forma defaimatoare fata de produse, parteneri si tot ceea ce inseamna IdeaPlaza.ro.

IdeaPlaza.ro nu agreaza mesajele de gen spam fie ca sunt ele reclame, campanii electorale sau au orice alta forma si isi rezerva dreptul dar nu si obligatia de a le sterge sau modifica complet sau partial.

 

Obligatiile si raspunderile aferente contului dumneavoastra

 

Odata ce folositi serviciile acestui magazin online inseamna ca sunteti inregistrati in baza noastra de date cu un nume de utilizator si o parola. Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator de tot ceea ce inseamna numele de utilizator si parola contului pe care noi va recomandam sa il administrati cu foarte multa atentie. IdeaPlaza.ro nu isi asuma responsabilitatea in ceea ce priveste instrainarea numelui de utilizator precum si a parolei care sunt exclusiv dedicate dumneavoastra.

De asemenea ne rezervam dreptul de a contramanda comenzi (avand obligatia sa va informam in prealabil), refuza servicii, anula conturi sau chiar a modifica contul dumneavoastra personal.

OBS: Fiind un magazin de cadouri, produsele comercializate includ si cadouri care se adreseaza copiilor insa acestea pot fi vandute doar adultilor.

 

Rezolvarea posibilelor neintelegeri

 

Orice neintelegeri aparute intre stufful IdeaPlaza.ro si terti, vor fi solutionate pe cale amiabila intre cele doua parti. Pentru rezolvarea eventualelor neintelegeri pentru care nu gasiti informatii in cadrul siteului sau pentru care nu vi se ofera clarificari in discutia cu personalul de vanzari, va sta la dispozitie persoana dedicata solutionarii litigiilor in mod gratuit, Calin Vartop pe care il puteti contacta la dresa de email calin.vartop@ideaplaza.ro sau la numarul de telefon 0725/54.66.87. In cazul in care partile nu ajung la un numitor comun, se va apela la instantele judecatoresti competente pentru a rezolva conflictul fie ca aceste instante sunt din Romania sau din afara spatiului acesteia.

Fiecare produs din fiecare categorie al websitului este prezentat si descris astfel incat informatiile pe care vi le oferim sa va ajute cat mai mult in vederea alegerii produsului dorit. IdeaPlaza.ro nu va ofera garantia ca fiecare descriere fie ea a produsului sau a unui serviciu sa fie lipsita de erori neintentionate sau de formulari care nu sunt pe intelesul tuturor.

 

Garantia produselor comercializate de IdeaPlaza.ro

 

Toate produsele care dispun de un mecanism electronic sunt insotite alaturi de factura fiscala de un certificat de garantie valabil 12 luni de la achizitionarea produsului/produselor. Toate produsele care beneficiaza de o astfel de garantie au stipulat in descrierea lor termenul de garantie. Achizitia produselor fiind realizata online este nevoie ca pentru a beneficia de garantia oferita, produsele sa fie expediate prin aceeasi modalitate de transport cu care au fost expediate catre Sc Idea Plaza Srl, Str. Seleusului nr 48 Oradea, Jud. Bihor. 

Plata transportului pentru produsele defecte trimise in vederea solutionarii garantiei (atat tur cat si retur) revine in totalitate clientului. 

Pentru ca, garantia sa fie valabila este nevoie de urmatoarele:

- Factura fiscala de achizitie

- Certificatul de garantie

- Produsul

- Descrierea detaliata a defectelor produsului

Nu se asigura garantie pentru produsele care prezinta semne evidente de uzura, utilizare necorespunzatoare sau orice semn care indica faptul ca defectul putea fi cauzat de altceva decat de o problema/defect de fabricatie.

In cazul constatarii unui defect de fabricatie este obligatorie anuntarea acestui aspect unui reprezentant IdeaPlaza prin intermediul sectiunii Contact. Acolo sunt disponibile atat numere de telefon cat si adresa de email necesara.

 

Garantia de conformitate

Toate produsele beneficiaza, prin lege, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea/informatia aferenta facuta de vanzator/producator.

In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Perioada de timp stabilita de remediere a reparatiei nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.

Conform OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare.

 

Returnarea si riscul de pierdere

In cazul in care produsul comandat de pe websitul nostru nu este acelasi cu cel dorit, descrierea acestuia nu corespunde cu produsul in sine sau pur si simplu acesta a fost trimis eronat, singura solutionare pentru aceste probleme este aceea de returnare a produsului in cauza care este obligatoriu a nu fi fost utilizat sau ambalajul original al acestuia sa fie in vreun fel deteriorat. Pentru mai multe detalii referitoare la acest aspect aveti optiunea de Livrare si Restituire.

Avand un contract cu o firma de curierat/transport IdeaPlaza.ro isi asuma responsabilitatea pana la punctul de inmanare a coletului catre un reprezentant al firmei de curierat. Firma de curierat/transport isi va asuma responsabilitatea ulterioara a unei posibile pierderi sau deteriorari ale coletului in cauza.

 

Garantiile accesarii website-ului:

IdeaPlaza.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele garantii oferite de producatorii cu care colaboram, atat in ceea ce priveste produsele cat si informatiile furnizate de acestia.

Deasemenea IdeaPlaza.ro cat si severul gazda nu pot fi trase la raspundere pentru eventualele daune fie ele de orice fel, accesate prin utilizarea acestui site. In acest cadru se incadreaza si virusii trimisi neintentionat prin intermediul e-mail-urilor informative sau de comunicare sau chiar si orice alte emenete ce ar putea dauna in vreun fel.

OBS: Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator pentru utilizarea si accesarea acestui website.

 

Modificari care pot surveni in politicile IdeaPlaza.ro:

IdeaPlaza.ro isi rezerva dreptul de a opera modificari in ceea ce priveste continutul, produsele, descrierile, imaginile sau orice alt aspect ce intra sub incidenta acestui website atat timp cat toate modificarile survenite sunt pentru a inbunatatii calitatea magazinului.

Va multumim pentru atentia acordata,

Echipa IdeaPlaza